Hošové a hošky, tož dneska sedím cele den na perdely a dumám si popod fous, že co s tím pritakanim vlády, že múžem zasa běhat za balónama. Tož nenájde sa zepár fracku na dobre povolejbalováníčko cez budúceho božího dňa?
@lawey inak teba automaticky počítam že kývneš na každú pičovinu čo si vymyslím, tak si to zariaď Ak nezoženiem nikoho viac dáme aspoň pár rekreačných piviek.
@karlotiskot@poke@feelagain cize o pol osmej v sobotu na kravaku? . a bue sa aj hrat volejbal ked uz bude tma alebo nie? nech viem ci sa vynimocne mam obliect civilne alebo karantenovo sportovne
@lawey jezis ja chvilu nepridem na b a tu sa deju veci kam mam ist? kedy? co? ako? to si budem musiet zasa obliect aj spodny diel oblecenia? dneska som bol vyniest smeti a ledva som trafil, nvm ci najdem akysi volejbalovy kurt
@feelagain@poke@drazoal@lawey takže stretneme sa tak tej drevenej zastavke na namesti miru ludkovia. medzi 19:30 až 20:00 Dufam ze je to tam dobre osvetlene
@poke Neee sportovani uz dovolili. Ja som tiež behal z nútenej dovolenky na volno a z volna zrazu na plny stav lebo Babiš tu po dvoch týždňoch očividne porazil koronavirus
Ale celkovo Brnensky mestkaci aj tak boli z tych najmiernejsih a snazili sa to riesit v 99,9 pripadoch zo 100 dohovorom.
To ja zas špŕtam Brnenské krimi správy každé ráno.
musis byt up to date, poozri si prosim najnovsie vyhlasenia co dali do platbosti v aprili (nechce sa mi to teraz hladat, idem do sprchy a urobit si jedlo lebo mam pot reningu a faaaakt nemam na toto naladu )
@lawey SA čuduješ Ja každý deň čakám či nám nezavrú market lebo zistia že 50 nás tam je len zamestnancov na smene a zrazu si zas uvedomia že je to veľa aby to o týžďen zrušili.
@drazoal Tak to aby som @lawey kúpil čapicu a tonfu A Laura zabudol som ti napisat. Na volejbal sa chodi ako na twerk. Tangáče, bodystockings, sukne maximalne do vysky bokov a hrava sa v opatkovej obuvy
Budú sa hrať tým bez trišiek s týmto v tričkách. Ty budeš bez!
(myslím že zachvíľu ju úplne odplaším, alebo fakt príde ako prostitútka na volejbal, pri nej človek nikdy nevie)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale nedbam
btw @drazoal @lochnessko ??
Btw, viem že to má teraz každý v piči ale čo čítam, tak sú za to celkom veľké pokuty a neviem čo je na tom pravda
» www.pravniprostor.cz/clanky/ostatni-...
Ale pokiaľ to je legit tak minimálne ten kravák je dosť rizikový s tým volejbalom
Ale celkovo Brnensky mestkaci aj tak boli z tych najmiernejsih a snazili sa to riesit v 99,9 pripadoch zo 100 dohovorom.
To ja zas špŕtam Brnenské krimi správy každé ráno.
musis byt up to date, poozri si prosim najnovsie vyhlasenia co dali do platbosti v aprili (nechce sa mi to teraz hladat, idem do sprchy a urobit si jedlo lebo mam pot reningu a faaaakt nemam na toto naladu )
Budú sa hrať tým bez trišiek s týmto v tričkách. Ty budeš bez!
(myslím že zachvíľu ju úplne odplaším, alebo fakt príde ako prostitútka na volejbal, pri nej človek nikdy nevie)
Každopádne sa rad pripojím v tom istom zložení alebo inak, @drazoal teba som chcel spoznať
Nehnevajte, užívajte, žite v zdraví a tagnite ma prosím i nabudúce. len dnes ma vyplo