použil by som google ako prvé.
Potom čo niečo nájdeš, si o tom prečítaj a bude to
My o tebe veľa nevieme , čiže ťažko radiť..ale podľa fotiek a hmotnosti by som asi začal jesť na tvojom mieste..svaly si nevyčaruješ len tak a neviem či chceš teraz pred letom priberať.
Podľa mňa by si nemal cvičiť len brucho.. ak už chceš cvičiť tak cvič všetko.. to väčšina chalanov ma tak vo zvyku teraz že brucho brucho brucho bo sa to dievčatam páči a ručky jak špargle..
Ako dlho cvicis? Ake cviky cvicis? Aku mas stravu? Vsetko toto je treba vediet aby sa dalo viac poradit. Ak si moc chudy - urcite zvysit energeticky prijem kvalitnej stravy a pripadne po case pridat este protein. Co sa tyka cvikov - tak komplexne cviky ako drepy, bench, mrtvy tah su na na celkovy rozvoj svalstva tela a sily...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Potom čo niečo nájdeš, si o tom prečítaj a bude to
My o tebe veľa nevieme , čiže ťažko radiť..ale podľa fotiek a hmotnosti by som asi začal jesť na tvojom mieste..svaly si nevyčaruješ len tak a neviem či chceš teraz pred letom priberať.