Fragile. jo, bola som, a celkom som rada, že som napokon šla (definitívne rozhodnutie padlo polhodinu pred začiatkom).. Rotten Sound boli podľa mňa dosť dobrí, aj keď som počúvala aj také názory, že uspávali.. ale ja som bola spokojná, i keď prvé tri kapely /Trap Them, Victims a The Ocean/ stáli za dve veci podľa mňa..
strasne rada by som tam bola koli Arch enemy a Cradle of filth, ale ked sa na to pozriem triezvym pohladom, pravdepodobnost ze pojdem je niekde medzi nulou a minus milionom...
Takže po 13. ročníku BA môžem skonštatovať, že bolo dobre...zámerne nemôžem povedať super lebo dva dni s menšími prestávkami pršalo. Ale videl som takmer všetky kapely, ktoré som vidieť chcel okrem ALL SHALL PERISH a NEUROSIS čo ma dosť serie. Inak v prvý deň boli najlepší TEXTURES...jednoznačne. Svoj štandard odohrali aj SEPTIC FLESH a veľmi dobrí boli aj SADIST. Druhý deň som nevynechal DEBUSTROL aj keď som bol ešte polomŕtvy CEPHALIC CARNAGE, ENTOMBED a STS. Klasicky dobrí boli BEHEMOTH, SOILWORK. Vystúpenie CRADLE OF FILTH ma moc nenadchlo, ale zato špičkoví boli DESPISED ICON (ppc). No a v posledný deň už všetci čakali na to najlepšie KATAKLYSM, ARCH ENEMY, CARCASS, SODOM a SIX FEET UNDER. Nedá mi pochváliť talianskych mäsiarov HOUR OF PENANCE. Skvelý výkon. KAT(áči)AKLYM ako vždy super, pozitívne ma prekvapili aj HATE a ARCH ENEMY kde už začala atmosféra vrcholiť (Skvelá Angela) a takisto obaja gitaristi. Po tom sa strhlo šialenstvo v podobe CARCASS, na ktorých boli pozrieť asi všetci, ktorí sa ešte hýbali a neboli ožratí. Boli ozaj vrcholom podujatia a spevák sa očividne dobre bavil s davom, pretože po každom songu pridal nejaký vtípek. Nezabudli ani na hymnu Heartwork. SIX FEET bol dobrý Chris prišiel zasa o niečo s dlhšími dredmi...Playlist bol tvorený väčšinou zo starších songov ale zakončili cover-kou od Ac/Dc - T.N.T. Až na to počasie, ktoré ma dosť vytáčalo a nielen mňa - vydarená akcia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
3. Bola si na Rotten Sound? Stalo to za nieco? Nejak som sa tam nedotrepal...
plne zdielam tvoj nazor...
uz len kvoli arch enemy by to stalo zato...
... no nepustia ma - ako inak....