@16 neviem, preco mi napadlo, ze chalani su asi najviac na baby, co hraju na dychove nastroje asi preto, ze sama som par rockov hrala na flautu
a k teme, je pravda, ze spevaci a gitaristi su spravidla najobletovanejsi, ale myslim si, ze je to skor naozaj tym, ze su viditelnejsi a spravidla taki, ukecanejsi, bezprostrednejsi, nez zvysok kapely... ale nemusi to byt vzdy tak... ja som sa zaplietla uz aj so spevakmi, aj gitaristami, aj bubenikmi...
a najlepsia.kombinacia je bassak, poet, maliar a ten, co sa stara o aranzma. taky je najlepsi, s takym si najviac rozumiem! (a on ma chce len za spevacku a ja sa citim teraz uboho )
chodila som raz s bubeníkom ktorý bol fakt super chlapec..teda to som si myslela kým sa neodsťahoval do ríma a nešiel za kňaza lebo sa mu začali zjavovať svätci..............................
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale najcastejsie spevakov
Ale inak skôr bubeníka, lebo som hrávala na bicie a tak ma zaujíma, čo ako robí a tak...
Kedysi som si všímala spevákov a gitaristov, ale potom už aj bubeníkov a basákov. Keď dobre hrajú a spievajú.
a k teme, je pravda, ze spevaci a gitaristi su spravidla najobletovanejsi, ale myslim si, ze je to skor naozaj tym, ze su viditelnejsi a spravidla taki, ukecanejsi, bezprostrednejsi, nez zvysok kapely... ale nemusi to byt vzdy tak... ja som sa zaplietla uz aj so spevakmi, aj gitaristami, aj bubenikmi...
vseobecne hudobnici :3
dlhe prsty :3
ale bubeniici ma berú asi viac...
(no..ako kedy.. )