No mne hovor....mne toto robí nielenže po 2 mesiacch, ale aj po 10 mesiacoch! Ide ma z toho poraziť, už naozaj nvm čo mám robiť, zrejme sa len so mnou zahráva a ja ho stále ľúbim....no je to kruté hrozne ale nedokážem sa od neho odpútať aj po takej dlhej dobe....
moooja toto robil hrozne dlhoo jeden chalan mne... kašlal na mna, potom zrazu ma miloval a nikdy ma nechcel stratiť, na druhý den zase sa tváril jako keby sa nič nestalo, potom o týžden zase jaky bo hlupak ž e na mna kašlal a nadruhý den zaaase nič... A bola z toho ročná naťahovačka z ktorej vzišlo len to že sa navzajom neznašame . Moje odporučanie by preto bolo- nespoliehať sa a neveriť zbytočne tým rečiam, možno ho chytili len stavy... spomienky... ale možnoo to olutoval.. fakt newiem, ale davaj si pozor lebo to bude bolieť vyše ako teraz sa zda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
urcite je teraz v rozpakoch co vlastne chce, sam to dobre poznam a je len na tebe, ci tomu das este sancu, alebo pojdes inym smerom