Rozmýšľam ako to napísať ale v nových Linkách som sa dostala na kolónku pre baby no nič také čo by ma zaujímalo som tam nenašla je to asi moja chyba že sa nezaujímam o nove rúže a podobné veci a nemám nič proti tým čo áno no ja sa len chcem spýtať či tam
ale ked si napr. 10 ludi povie slovo baba tak 8 z nich napadnu ruze a maskary,vonavky...tak co ine mozes cakat? a ked nic nebolo pleco si nedala ty? hmmmmm?
Viem ze keby som tam nieco napisala nasli by sa taky ludia ktory by ma zvozili za vsetko kolo toho toto bola len otazka nechcela som nikoho urazit ani nic podobne len som to chcela vediet viete co ludia neviete nic ine iba odsudzovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Nepoviem asi nic, a nemozem ani nadavat pretoze takato tema tu este nebola
Chcel by som mat vase problemi
co by ta konkretne zaujimalo? a preco tam nezacnes nieco take ty?
Ty napise do fora.Co ma nasralo ze ta sere ze nieje vo fore Pre baby nic zaujimave?
Kua tak tam nieco hod ty a citaj si odpovede prispevky doplnaj a diskutuj,das tam nieco co by ta zaujimalo a hned je na linke nieco v poho.
To ta akoze nenapadlo kym si toto napisala?Porozmyslaj trochu kym nieco ako tuto temu napises hej?Prosim ta.