a k teme.. paci sa mi to.. ale zatial tam chyba napr. chat, alebo odosielanie sprav (aspon som si nevsimol).. takze uvidime az ked to bude hotove.. v takomto stave to vsak vacsi uspech nez FCB mat nebude.. je prilis skoro hovorit o tom..
@kolini chat? ved chat ti ide cez Gtalk mimochodom, správy som si ani ja nevšimol ale viac sa mi páči, a hlavne funguje ako má lebo na FB furt niečo prerábali , hádzal erorry a pod.
určite áno, pretože google ako také využíva už mnoho ľudí, a google vzniká hned ako otvorená komunita/pre vštkých/, nie ako školská sociálna sieť.. a google má určite väčšie predpoklady pretože má o svojich užívateľoch zhromaždených stráááášne veľa informácii už teraz
podla mna FB nie je zly,len ten chat by mohol byt spolahlivejsi a stacilo by,keby sa pratelia dali rozdelit do skupin ako je to na g+ ...inaac neviem,co vam vadi na fb...asi nejaka nova moda pi*ovat do vsetkeho...
@h8u ani mne to nejde ....ale ze vraj si to mas nastavi v emaili tam vpravo hore...tam mas dat upravit alebo vytvorit profil....ale nikde nevidim, kolonku vek....takze mi to furt nejde
@juro92 tak to je uz tvoja chyba,ze tam mas blbych priatelov,co ti posielaju pozvanky na hry podobne hovadiny...taktiez,nedozvies sa ziadne nove veci,pokial sa nepridas do skupin,ktore poskytuj informacie(napr. spravy)...cize viacmenej na co mozeme vsetci pindat je chat,ostatne veci funguju,ako si ich zariadia uzivatelia
úprimne, je mi to jedno. A ačo, zas z toho bude len to že, sa ľudia nazávisláčia na to a potom budú zas nadávať že aká je to sprostosť a pod. a je mi to fuk. !!!!
Na Google chodí 95 používateľov internetu, preto neni šanca že by si takú možnosť buď hore v ponuke nevšimli.Ak to k tomu bude ešte aj všade nacapené alebo dajú podmieinku že zaregistruj sa inak sa ti zobrazí len nejakých 30 fotiek(čo hádam neurobia), neni šanca že by do roka nemal možno aj viac používateľov ako FB
uspech to mat bude, sak uz teraz vsetci zhanaju pozvanky ... a ked to bude funkcnejsie nez fb, a ponukne to nieco zaujimave, nevidim dovod preco by sa to nemalo ujat ... vsak uvidime ...
@onetouch lenže v prípade fb sa všetky príspevky ukazujú všetkým.. pomôže to akurát pri tom "fungujúcom" chate, aby si človek mohol vybrať pre koho bude online a pre koho offline
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
a k teme.. paci sa mi to.. ale zatial tam chyba napr. chat, alebo odosielanie sprav (aspon som si nevsimol).. takze uvidime az ked to bude hotove.. v takomto stave to vsak vacsi uspech nez FCB mat nebude.. je prilis skoro hovorit o tom..
a je dolezite dopredu tipovat, ci bude mat vacsi uspech ako nieco ine?
Osobne dúfam, že google bude mať väčší úspech, s FB niesom moc spokojný.
@juro92 nie je G-talk nahodou sucastou g-mailu?
@kolini a mne to normálne ide a nemám 18
Speechless
teraz to snad ukaze
a toto je velmi zajimavo obrazkovo urobeny..hm..studia o..nazov je THE SOCIAL TRAVER REVOLUTION..
» blog.sitebysite.it/...
@mato21 tiež dufam