Určite nie na také hry aspoň 8gb ram, neajakú nvidia grafickú kartu aspoň 2gb a asi tak intel core i5 samozrejme najlepšie by bolo intel core i7. To sú už hry na inej úrovni ak si ich chceš vychutnať tak toto. Čo som tak pozeral na alze tak za pomerne najlacnejšiu cenu som našiel toto » www.alza.sk/asus-cm6830-cz0...
ale samozrejme neviem či na to máš lebo je to dosť rozdielna cena oproti tým čo si sem dal. Alebo z notebookov možno niečo také » www.alza.sk/asus-x555ln-xo1... alebo » www.alza.sk/acer-aspire-v5-...
doporucujem ti napisat na forum pc-help.cz alebo dake slovenske, viac sa mi paci to ceske a oni ti poradia
najlepsie je ak si to poskladas, bud dake komponenty z bazosa to ta vide lacno alebo daku dobru kombinaciu z internetovych obchodou, v podstate ak ces super lacny pc
si kup bednu do 20€, daky 50€ zdroj doska vyde asi na 70€
HDD 50€ kup si dake AMDcko procak lacne vo vyhovujucej kvalite cca 110€ grafika aspon 200€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale môj notebook nestíha ani s wordom pomaly
Uz tu masaj spomenutý bazar . A do koľko € ?
DR3GTX560HDD-750GB.php" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku pc.bazos.sk">» pc.bazos.sk/inzerat/4417611...
za 500€ sa dá poskladať PC celkom slušný
ale samozrejme neviem či na to máš lebo je to dosť rozdielna cena oproti tým čo si sem dal. Alebo z notebookov možno niečo také » www.alza.sk/asus-x555ln-xo1... alebo » www.alza.sk/acer-aspire-v5-...
najlepsie je ak si to poskladas, bud dake komponenty z bazosa to ta vide lacno alebo daku dobru kombinaciu z internetovych obchodou, v podstate ak ces super lacny pc
si kup bednu do 20€, daky 50€ zdroj doska vyde asi na 70€
HDD 50€ kup si dake AMDcko procak lacne vo vyhovujucej kvalite cca 110€ grafika aspon 200€
» www.alza.sk/msi-n750ti-tf-2...
» www.alza.sk/intel-core-i5-4...
» www.alza.sk/zeppelin-6gb-ki...
tu mas zaklad dobreho compu za prijatelnu cenu
skladany pc je vzdy lepsi a lacnejsi. no aj na ten by si potreboval MINIMALNE 600e aby si poskladal nejaky priemerny pc na hry..