koncou sveta malo byt uz nespocetne... este to nikdy nevyslo tak uz jebte na to !!!!!ani to nevyjde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WTF? To je to isté, ako by som sa opýtal, či bude koniec sveta 31.12.2009, pretože vtedy končí kalendár. Je to proste blbosť, podvod a maska!!!
Možno je pravda, že proroctvá, ktoré su obsahom Biblie a hovoria o konci všetkých vekov sa napĺňajú do poslednej bodky, no ako dôkaz sa to považovať nedá! I keď ďalšie sa naplnilo s maximálnou presnosťou pred 4 mesiacmi, no podľa mňa je to len domyslené! Je ich niečo cez 700 a ostáva už len pár nenaplnených takže uvidíme, čo je na tom pravdy. Som zvedavý, s akým dátumom a koncom sveta príde verejnosť potom....
neviem preco by mal prist nejaky koniec sveta... ak narazas na maysky kalendar, precesiu a podobne, tak nikto nikdy netvrdil ze ma prist koniec sveta a anisamotny mayovia... ma to byt koniec jedneho veku a zaciatok noveho ale tak ludia vebuju veciu pozornost tomu ze sa ma stat nieco zle ako tomu, ze ma prist nova lepsia doba.. radsej ocakavaju koniec, smrt a skazu ako novy vek... kazdy dostane presne to co caka
neverím tomu.. podľa toho, čo predpovedajú, by mal byť minimálne 10krát koniec sveta.. keď tak ešte 3.svetová... to je dossť pravdepodobné D ale konec sveta.. nemyslím si :p
kravina vidim ze zakladatell ankety ma 14 rokov a co ja viem co mi hovorili rodicia tak uz koniec sveta mal byt velmi vela krat a stale som tu ... takze si mylsim ze je to uplny nezmysel ...
nebude koniec sveta doslova, ale ked sa pozriete na to co sa deje v USA a vo vseobecnosti na celom svete, je zrejme ze pridu zmeny ktore povedu zrejme ku nepokojom alebo proste ku takej krize aka tu este nebola. Ked niekomu nieco hovori "new world order" ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ľudia radi zveličujú, preháňajú, prekrúcajú, domýšľajú. Až z pôvodnéhoslova vznikne možno aj jeho antonymum.
Možno je pravda, že proroctvá, ktoré su obsahom Biblie a hovoria o konci všetkých vekov sa napĺňajú do poslednej bodky, no ako dôkaz sa to považovať nedá! I keď ďalšie sa naplnilo s maximálnou presnosťou pred 4 mesiacmi, no podľa mňa je to len domyslené! Je ich niečo cez 700 a ostáva už len pár nenaplnených takže uvidíme, čo je na tom pravdy. Som zvedavý, s akým dátumom a koncom sveta príde verejnosť potom....
V celku mi to je jedno.. ak to príde, tak nech.. raz to prísť musí. Či skôr, alebo neskôr.. nie je to podstatné.
nemas jedno, co bude a nebude? naco sa tym trapit, co ma prist, pride.