@promcorp Asi si to nevidel teda...malo to super dej kde do seba všetko zapadalo a nikto tam nebol zbytočný a vždy sa z náhodného okoloidúceho stal niekto dôležitý a to ten film robí dokonalým...
jezis dufam ze hej na jednom som bola v kine a bola to bohova komedia pol filmu v slzach od rehotu aj s vtedajsim chlapom ako moze hentaka picovina existovat
myslím, že ak sa z toho budú dať ešte vytĺcť peniaze, tak bude aj 50. časť, myslím, že tvorcovia sa nemusia obávať, že si novým dielom spravia hanbu alebo že by bolo nedôstojné pokračovať ďalším dielom, to je pri takej sprostosti dosť bezpredmetné...
@makacik dúfam že nie, predstav si na koľko neporovnateľne lepších filmov by sa tie peniaze dali využiť, napríklad Bob a Bobek na Marse, alebo niečo podobné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Musí byť
akurát z toho bolo vidno,že to naťahujú ako sopeľ a vymýšľajú kdejaké pičoviny,len aby z toho ešte vytrieskali prachy....film čisto o efektoch
2 sa dala
ostatne su uplne hnoj filmy, ako pise promo tak je to len o tom aby este zarobili na tom chechtaky
čo vás na tom baví? fakt mi povedzte dobrý dôvod
inšpirácia pre vrahov..no geniálne sa pri tom dá odreagovať,fakt
ale minule som pozerala Dva a pol chlapa, o niekoľko rokov, v kine, a bol tam plagát na Saw33