Ahojte... s priatelom sme sa rozišli nejak pred dvomi mesiacmi hlavne kvoli tomu že sme nedoverovali jeden druhemu.. ano ja viem je to strašna chyba. ./ :/ ale akosi sme si začali znovu písať a ono sa zdá byť všetko v pohode... lenže by sme sa mali o tom
je chyba zmýšlania a komunikácie že neviete spolu vychádzať už ... a čo sa týka nedôvery buď má alebo nemá logický základ. .. a až v priebehu času nastal ten základ tak len ťažko sa bude dať s niečim takým reálne pokračovať (aj keď nemožné to nie je - ale ťažké hej)
až by ste boli schopní obaja sa zmeniť a pracovať na sebe tak možno by to rozumné bolo
BLBOSŤ!
Dvakrát do tej istej mláky neskoč, lebo sa utopíš!
Spomienky sú silná vec, ale musíš ich poslať do úzadia. To oni ťa nútia rozmýšľať o takých blbostiach!!!
Ver tomu, že by to bolo len horšie, ako to bolo predtým.
Skús niečo nové, nájdi nejakého "zajačika".
Ja by som sa tiež už k tomu nevracala, ako tu aj bolo písané predo mnou...Teraz si možno znova rozumiete, lebo ste boli od seba dlhší čas, ale čo ak sa s ním dáš znova dokopy a bude to to isté? Znova sa sklamete? To možno len teraz máš taký pocit, že ti stále chýba a tak, ale to časom pominie. Viem, že sa to ľahko píše, ale je to tak.
A dôvod rozchodu bol tiež celkom jednoznačný- jeden z hlavných aspektov vzťahu chýbal, resp. bol narušený, a to by už chcelo veľa práce, aby sa to znova vrátilo tam, kde to možno ani nikdy nebolo.
Každopádne, toto sú len naše rady, konaj podľa toho, ako uznáš za vhodné, sama uvidíš časom, či si spravila dobre a či zle rozhodnutie.
este velmi vela raz po rozchode s nie jedným ex som polemizovala nad tym ci sa dat dokopy znovu a aj sme cosi skusali ale bolo to vzdy zbytocne. nehovorim ze je to tak aj u teba, len hovori mze si myslim, ze vacsinou len clovek este nie je uplne pripraveny sa druheho vzdat
Ľudia sa menia. Len mám pocit, že v takýchto prípadoch sú just povedia, že "ani sa nepolepším, ale ani sa to nestane" a bude to rovnaké. Načo čakať na zázraky, keď si človek sám môže pomôcť... Ale to ľuďom v takýchto situáciách nejako nejde... Neviem, čím to je a ťažko mi je jednoznačne odpovedať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Nikdy.
Nájdi si niekoho iného.
až by ste boli schopní obaja sa zmeniť a pracovať na sebe tak možno by to rozumné bolo
v opačnom prípade nie, bohužial
Dvakrát do tej istej mláky neskoč, lebo sa utopíš!
Spomienky sú silná vec, ale musíš ich poslať do úzadia. To oni ťa nútia rozmýšľať o takých blbostiach!!!
Ver tomu, že by to bolo len horšie, ako to bolo predtým.
Skús niečo nové, nájdi nejakého "zajačika".
» lovelace-media.imgix.net/uploads/234/8db...
A dôvod rozchodu bol tiež celkom jednoznačný- jeden z hlavných aspektov vzťahu chýbal, resp. bol narušený, a to by už chcelo veľa práce, aby sa to znova vrátilo tam, kde to možno ani nikdy nebolo.
Každopádne, toto sú len naše rady, konaj podľa toho, ako uznáš za vhodné, sama uvidíš časom, či si spravila dobre a či zle rozhodnutie.