zajtra sme sa my, prvá skupina dohodli na hromadnom blici , nejdeme na 7 hodinu lebo nemame 6 a hádam nebudeme čakať ....čo myslíte bude z toho zle? ...ake to bude mať následky ?
@andulili hmm mame dosť prísnu školu , napr. rátajú nám vymeškané hodiny a ked ich máme za pol roka viac ako 100 píšeme komisionálky ....a vela dalšich veci ale všetko raz treba v živote vyskušať vždy som chcela navštíviť riaditelku : D tak sa mi to teraz splní .......
@pukyy - a presvedčili ste každého z triedy? Lebo podľa mňa sa nakoniec niekto určite poserie a na hodinu predsa len príde - neveril by som tomu že každý odíde
@pawlo....u nas je sprostý systém a tie komisionalky sa robia za počet hodin ktoré si určí riaditeľka.....len prvá skupina čo mame druhy jazyk nemčinu a z tej určite nikto neostane
hej,to aj my sme sa zajtra dohodli na hromadnom blici,ale na cele vyucko.. haha,bojim sa tiez ze z toho bude zle,bo v triede bude 12ziakov pretoze ostatni idu este na basketbalovy turnaj..mala som ist aj ja,ale bohuzel za pokarhanie som nemohla. ale co uz,BLIC 6eva
my sme sa celá škola dohodla že neprídeme 2 dni do školy aby dali chrípkové.. samozrejme že každý si zohnal ospravedlnenky.. väčšinou od doktora.. ja som jeden deň vymeškala a ked som na druhy deň prišla ešte ma učiteľka zglbala že čo som prišla do školy ked sa ide sčitovať a vyšlo nám to.. dali nám chrípkové.. a učiteľky isto niečo tušili že to nebola náhoda že sme zrazu všetci "chorí"
a mozno,to prejde,prave preto ze to bude,cela trieda..inak,aj my sa na to xystame,uz dlhsiu dobu,ako skupina,ale este sme sa neodvazili..teda,ja by som hned isla..ale,mame takych typkov,teda typkyne,co ani ee..moc...chodte,no aa..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
napr. na našej škole by to teraz uš neprešlo
v podstate bude ale prežijete ak vás samozrejme nikto nezradí