Ahojte, chcela by som sa spýtať či už z vás bol niekto, kto chodí na Obchodnú akadémiu, takto na výmennom pobyte.Pretože by som chcela ísť do USA na jeden rok, ale neviem teraz že keby sa vrátim či by som musela opakovať ročník. Ale asi áno ,keďže tam mám
No veď ja tiež už plánujem dlho ísť za riaditeľkou, ale proste ju nikdy nemôžem zastihnúť to ako naročky
A ja tiež neznášam tú svoju O.o ale, neviem si predstaviť že keby mám rok opakovať tak by som už nebola s kamarátkami, a nematurovala by som s nimi, nebavila sa na stužkovej a tak.Preto neviem či mi toto za to stojí
Ešte ma tak napadlo, že keby mi niekto posiela poznámky tak by som to možno aj nejak dala, ale to asi všetko závisí od riaditeľky...Čiže opakujem
jaj no .. lenže gympel a OA je troška rozdiel.Lebo ja v druhom ročníku mam prvý rok účtovníctvo a maturujem z neho, takže keď si len tak na rok odídem, a potom prídem tie skúšky nespravím.A neviem či by mi riaditeľka len tak dovolila aby mi posielali poznámky alebo ma to doučovali cez skype O.o ....
Podla mna to opakovat budes, lebo tam mate vela odbornych predmetov a podla mna nebudes schopna sa za jedno leto naucit na 6 predmetov. I ked mozes sa ucit pocas roka v USA.
Chod za riaditelkou, proste tu ti nikto nevie presne odpovedat.
Kamarát bol z gympla rok v Amerike. Teraz opakuje ročník,pretože robiť skúšky sa mu nechcelo a ani sa na ne neprihlasoval. Čo však hovorí, a ja som tiež toho názoru, stálo mu to za to. Najlepšie rozhodnutie v živote ísť na výmenný pobyt. Dá ti to také skúsenosti ako nič iné...ak máš možnosť,neváhaj a choď do toho..ešte budeš ďakovať že si sa tak rozhodla ak sa tak rozhodneš
no ved ja si to tiež myslím, že to sa nebude dať.Aj keď nový maturitný mám len jeden, takže by sa to ako tak dalo myslím, ale asi to je všetko na riaditeľke...Bohužial O.o
využi príležitosť! jednoznačne... ja som tiež z OA a môžem ti povedať iba jedno, čo sa týka účtovníctva... nie je to až také ťažké, ako hovorí naša účtovníčka - iba plus a mínus, ale záleží na tebe, či budeš ochotná sa to učiť, lebo ak to budeš flákať, tak ti budú dosť chýbať základy... a účto buď pochopíš a naučíš sa aktíva a pasíva, alebo budeš ďalšie dva roky hádať, že čo a kam dať ... ale určite využi tú možnosť!
ďakujem strašne moc no ja by som sa to samozrejme učila, keby že mám istotu že nebudem musieť opakovať ročník, ale tak neviem či mi to riaditeľka takto dovolí......
@emmaem to by ti mohla povoliť po preskúšaní... ono to nie je až tak ťažké v druhom ročníku, ale ak sa to nebudeš učiť, tak neskôr budeš mať chaos... to hovorím podľa skúseností našej triedy... ak by si príp. chcela niečo ohľadom účta, kľudne sa ozvi, mám z neho tie dvojky až trojky, tak ti kľudne poradím ...
no len či sa na mňa potom prilepí ta anglina ked sa budem učiť slovenské predmety no uvidíme veď, neska som šla za riaditeľkou a zase tam nebola O.o to už je osud asi že ju nikdy nemôžem zastihnúť a ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja neznasam svoju skolu cize kebyze mi daju opakovat tak by som nastupila na inu potom
ale nedali tak tam furt chodim :´-(
A ja tiež neznášam tú svoju O.o ale, neviem si predstaviť že keby mám rok opakovať tak by som už nebola s kamarátkami, a nematurovala by som s nimi, nebavila sa na stužkovej a tak.Preto neviem či mi toto za to stojí
Ešte ma tak napadlo, že keby mi niekto posiela poznámky tak by som to možno aj nejak dala, ale to asi všetko závisí od riaditeľky...Čiže opakujem
takže si teda neopakoval ročník??? alebo teda ten tvoj spolužiak...
spolužiak teraz robí
no...ale to si sa tam teda učil ekonomiku, účtovníctvo a spol ? pretože to si inak tie skúšky nemohol spraviť nie ? alebo sme sa zle pochopili
jaj no .. lenže gympel a OA je troška rozdiel.Lebo ja v druhom ročníku mam prvý rok účtovníctvo a maturujem z neho, takže keď si len tak na rok odídem, a potom prídem tie skúšky nespravím.A neviem či by mi riaditeľka len tak dovolila aby mi posielali poznámky alebo ma to doučovali cez skype O.o ....
jednoduché, buď spravíš skúšky alebo opakuješ ročník
áha .. takže v podstate ona mi môže dať šancu robiť skúšky a ak ich spravím idem ďalej a ak nie opakujem...takže je to len na mne O.o
Tak ďakujem teda
Podla mna to opakovat budes, lebo tam mate vela odbornych predmetov a podla mna nebudes schopna sa za jedno leto naucit na 6 predmetov. I ked mozes sa ucit pocas roka v USA.
Chod za riaditelkou, proste tu ti nikto nevie presne odpovedat.
no ved ja si to tiež myslím, že to sa nebude dať.Aj keď nový maturitný mám len jeden, takže by sa to ako tak dalo myslím, ale asi to je všetko na riaditeľke...Bohužial O.o
@lukasito
No aj podľa mňa to za to stojí, aj keď ešte nie som úplne rozhodnutá...Ale uvidím ešte v škole čo mi povie riaditeľka...ďakujem
ďakujem strašne moc no ja by som sa to samozrejme učila, keby že mám istotu že nebudem musieť opakovať ročník, ale tak neviem či mi to riaditeľka takto dovolí......
no len či sa na mňa potom prilepí ta anglina ked sa budem učiť slovenské predmety no uvidíme veď, neska som šla za riaditeľkou a zase tam nebola O.o to už je osud asi že ju nikdy nemôžem zastihnúť a ďakujem