Nedavno som zakladala podobnu anketu, kde som ale dala aj moznost povinne len ludia 50/60+, za ktoru som aj hlasovala. Ale pridala by som k tomu este zdravotnikov a opatrovatelov v DSS. ...už som tíško
spravodlivosť nakoniec aj tak zvíťazí, vakcína nie je od Boha, je to dielo satanové na likvidáciu ľudských duší....nečudujem sa, že niektorí už ani spávať nemôžu po nociach...ťaží ich svedomie a ich duch plače, lebo sa vzďaľuje od Boha....
očkovanie by malo zostať dobrovoľné ... len nemocnice by mohli prijímať v súvislosti s covidom len zaočkovaných pacientov ... nezaočkovaní by si museli pomôcť nejako sami doma ... tak by sa nemocnice odbremenili a mohli by sa začať robiť aj bežné zákroky a vyšetrenia na ktoré sa teraz dlho čaká a odkladajú sa ... nezaočkovaní nechcú svojím zaočkovaním pomôcť nám zdravotníkom, prečo by sme im mali my pomáhať s prekonaním covidu
Určite nie povinné, nech sa človek sám rozhodne, čo si pichne do tela. Ja očkovaná som, ale povinné by to podla mňa určite nemá byť. Tí ktorí sú očkovaní sú v podstate chránení a tí, ktorí sa nechcú chrániť, nech sa nechránia.
Ale tie plné nemocnice, to je už ozaj strašné
@4 niečo také ale nie je velmi reálne, pretože tí neočkovaní, ktorým sa takto odoprie zdravotná starostlivosť môžu sa búriť a prestať platiť odvody, čo by pre štát bolo zase iba stratové.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ale tie plné nemocnice, to je už ozaj strašné