určite budem,ale asi len tie kastingy kde budu najvačši pacienti,a vypočujem si ake odborne hodnotenie dokaže vypotiť rytmus. a ostatne trapne komerčne zajeby porotcov ktore budu každý druhy deň na titulke noveho času.
Dnes som to pozeral, ale dalšie časti už nebudem pozerať. Vadí mi Rytmus ako porotca. Trochu mi vadí že tam nemohli dať lepšiu moderátorku ako Tinu. Vadia mi tie nechutné pesničky od Scissor Sisters a Britney Spears ktoré hrajú na pozadí. Možno som konzervatívny ale nepáči sa mi ako robia nové Superstar. Viac sa mi páčili prvé série na jednotke
stare otrepane este aj otrasna porota...urcite viem cas vyuzit lepsie ako cumet najskor na vymetencov co nevedia spievat a potom na 15rocne deti z ktorych su "velikanske hviezdy"
Prvá SuperStar! Bomba! Druhá... Ešte sa dalo. Tretia... Z nej som nevidel ani jeden diel. Štvrtá... Markíza to zachránila tým, že sa spojila s Čechmi, no tiež som nevidel ani jeden diel. Ale piata, prosím vás...
Tí, ktorí sa tam prihlásili, neboli zlí speváci, no možno by sa im podarilo viac presadiť, keby neliezli do žiadnej podobnej šou. Kto si teraz spomenie na Katku Koščovú, či Petra Smolíka (ostatným dvom výhercom nepoznám ani mená)? Ani pes po nich neštekne... No iste, lepšia SuperStar, kde vidím aspoň talenty, ako VyVolení či Big Brother - každodenný život odpadu spoločnosti.
Reality šou, telenovely... Nie je to kradnutie času? To musím každodenne pozerať Šeherezádu a riešiť, koho miluje, koho nemiluje, kto ju opustil, kto ju neopustil, aké plavky má, aké bikiny nosí...? Uvedomujeme si vôbec, koľko času pri tom stratíme, ktorý by sme mohli využiť inak a rozumnejšie? NEDAJME SA OKRÁDAŤ.
budem určite pozerať, aj ked mi vadí že občas porotcovia púšťajú do dalšieho kola dievčatá alebo chalanov iba preto že sú krásny, vobec im v takej chvíli nevadí že nevedia spievať, a že takýmto ľudom dávajú nádej, a potom príde koniec.
ja budem pozerat ale iba pretu srandu ake sracky pridu na kasting ale inak velmy ale velmy vadi ze tam dali tych dvoch ciganou tinu a rytmusa. to hadam odkekydy uz povolili zenam volit tak uz mozu aj cigani hadam ist do TV.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
..kvak..
no urcite to nebudem kukat kazdy den lebo oni to tak planuju vysielat tento tyzden
Tí, ktorí sa tam prihlásili, neboli zlí speváci, no možno by sa im podarilo viac presadiť, keby neliezli do žiadnej podobnej šou. Kto si teraz spomenie na Katku Koščovú, či Petra Smolíka (ostatným dvom výhercom nepoznám ani mená)? Ani pes po nich neštekne... No iste, lepšia SuperStar, kde vidím aspoň talenty, ako VyVolení či Big Brother - každodenný život odpadu spoločnosti.
Reality šou, telenovely... Nie je to kradnutie času? To musím každodenne pozerať Šeherezádu a riešiť, koho miluje, koho nemiluje, kto ju opustil, kto ju neopustil, aké plavky má, aké bikiny nosí...? Uvedomujeme si vôbec, koľko času pri tom stratíme, ktorý by sme mohli využiť inak a rozumnejšie? NEDAJME SA OKRÁDAŤ.
Len osobne si nemyslím, že Rytmus je spevák-porotca .. z toho sa mi trochu dvíha žalúdok