@willbebetter Boha a to ten Jakubec by bol nakoniec najkvalifikovanejší na ten post.
@Xxar3s viem, že vyhrážať sa smrťou hlave štátu je prakticky vlastizrada, ale ak bude kandidovať Harabin a nebodaj vyhrá idem na killinspree. Neviem si predstaviť, že by som ho niekde v politike ešte žalúdočne zniesol. Nechápem ako sa žalúdočne znesie on sám, keďže zopár guliek do hlavy už má dávno vyslúžených...
kotleba prezident? kurna takto easy spravit karieru pohejtit v problemovych osadach indoslovakov robit to 5 rokov , naslubovat zlate prasata , primiesame populizmus a antikampan troška kostolu troška frederiky toška krup , mažoretiek a je to ..a 3k v čistom ez
Rozmýšlam nad tým
Je to schopný politik s reálnymi výsledkami a strašne by sa mi páčilo keby vyhral a všetci ti kokoti čo si myslia že su vrchol inteligencie a každý kto nezdiela ich názor je blbec, by dostali porážku
@Karlotiskot tiez som si myslel ze na slovensku sa uz nenajde nikto kto by bol po tom vsetkom schopny volit harabina, ale asi som sa mylil. Alternativne media (ktore pocuva cca 10% ludi) mu robia reklamu.
@Hoperpohroma na to aby si ho volila... si moc inteligentna, ale pozor aby si svojim sarkazmom niekoho neinspirovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
kotleba alebo stefan... neviem co by bola pre slovensko vacsia katastrofa. Pozriete si kandidatov... koho z nich poznate okrem kotlebu a harabina?
Su ludia ktorich nezaujima politika (90%) a ti zakruzkuju prveho koho budu poznat.
A este Jakubec tam chyba a bude to kompletka, prierez spektrom psych.poruch.
@Xxar3s viem, že vyhrážať sa smrťou hlave štátu je prakticky vlastizrada, ale ak bude kandidovať Harabin a nebodaj vyhrá idem na killinspree. Neviem si predstaviť, že by som ho niekde v politike ešte žalúdočne zniesol. Nechápem ako sa žalúdočne znesie on sám, keďže zopár guliek do hlavy už má dávno vyslúžených...
inak jasne, ze budem volit magiana. keby mam dva hlasy, dam mu oba
Je to schopný politik s reálnymi výsledkami a strašne by sa mi páčilo keby vyhral a všetci ti kokoti čo si myslia že su vrchol inteligencie a každý kto nezdiela ich názor je blbec, by dostali porážku
@Hoperpohroma na to aby si ho volila... si moc inteligentna, ale pozor aby si svojim sarkazmom niekoho neinspirovala.