Mama tam pracovala a vždy som bola nadšená, keď som tam s ňou ako dieťa mohla ísť Prechádzali sme sa po budove, pozerala som sa na výhľad a mohla som sa hrať na počítači s internetom, ktorý sme doma vtedy nemali.. Hrávala som tam také online hry od Jetixu tuším
@majmarad Este keby to malo nejake modernejsie farby, ako na tej makete trebars, tak je to uplne perfektne! Takto mi to pride cele uz dost take nemoderne, zajdene. Ale napad to bol skvely!
@majmarad Ale inak pri Eurovea ma byt nova moderna stvrt, kde bude aj prvy slovensky mrakodrap. Na to sa dost tesim, myslim, ze sa to tam hodi. Nie ako tie radoby moderne sklenene kocky, ktore teraz vyrastaju po celej BA. V Prahe kazdy jeden dom je iny, vsetky tie sosky, balkoniky, ozdoby, detaily. A ze ich su kvanta. Ti ludia si na tom kedysi dali tak zalezat! A my sme teraz schopni len nejakych presklenych uniformnych kociek :/
@azizi mne veľa z tých, čo sa teraz stavia príde fajn... napríklad twin city tower, ktorej dizajn odkazuje na medené káble, ktoré sa vtedy robili v káblovke. Takisto skypark vyzerá podľa mňa fajn, hodí sa k centrále VÚB, ktorá už vyše 15 rokov stojí kúsok obďaleč... uvidíme ako to dopadne s bulvárom, hádam dotiahnu električky, ale mne sa zatiaľ pozdáva to, čo tam rastie.
@lafiziq ved nevravim, ze vsetko je zle ale tie bezne administrativne sklenene budovy, ktorych je spusta a stale pribudaju dalsie, sa mi nepacia. Nema to ziaden napad, nic. Ako fajn, je to asi moderne... Ale bez ziadnej pridanej hodnoty, naozaj ked to porovnam s hystorickymi budovami, tak je to des.
Budova je to úžasná, lenže... Aj Eifelovka v Paríži má vyše sto rokov, ale starajú sa o ňu. Naša pyramída vyzerá hrozne, zanedbane, pritom by stačilo len ju natrieť a celé by to fantasticky ožilo. A to betónové monštrum, čo je okolo postavené spolu s náletovými drevinami ako na poslednom sídlisku kdesi v Snine... Štát má na háku a pritom by to bola ikonická budova, keby neboli kompetentní hnilí niečo spraviť !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov