@ihatepokec ja som tiež strááášne vystrájala pri očkovaní, ale keď ti nebýva zle, tak je to v pohode... ani nebudeš vedieť len tak pichne vobec to nie ej hrozne v pohode.. tiež som sa bala ale to nie je ani bolesť bo to len tak pich a konec a ked ti nebýva zle tak sa nič nedeje všetko ok držím prsty
Minule som bola chorá a išla som ku doktorke, kde mi akoby nič povedala, že mi ide brať krv. Skoro som sa zošalela. Ale ak si budeš môcť ľahnúť, urob to a nemysli na to. Takmer som to necítila. Ale tiež som poriadny bojko .
Ono to len vyzerá hrozne, keď sa približuje s tou veľkou ihlou (očkovacia je oproti nej nič ). Ale vôbec to nie je strašné a (podľa mňa) to ani nebolí.
@ihatepokec Veď ti to hádam nejdú brať prvýkrát, či ? A to prečo kvôli strednej ? Nie je to až také zlé, ale keď si bojko ako ja Vždycky mi tam ostane škaredá modrina :/
pána krista boha ....ja odpadnem každý raz ...a preberú ma ..a ?žijem ešte zatiaľ a chodím tam každý polrok ...drž sa a nepozeraj sa hlavne ! a to ti berú krv teraz prvý raz ?????
Pozri sa, treba si iba zvyknúť.. mne ju berú každú chvíľu kvôli niečomu a zvykla som si nie je to také strašné ako to vyzerá pre istotou sa na to nepozeraj, aj keď ja sa práveže musím ... veľa šťastia
ja mám rada odbery krvi, len sestričky nemajú radi mňa, lebo nemám žily a občas im trvá, kým sa trafia, ale vôbec nič to nie je, malé pichnutie a hotovo, očkovanie občas bolí viac...
a radšej si dám 5x napichnúť žilu ako špachtličkou do hrdla alebo výter z hrdla, to fakt neznbesiem
vsak krv neni az taka strasna, trocha zacitis to pichnutie ale to je nic a nepozeraj sa na to odbery mi nevadia ale vzdy mi volako strpne ruka mam pocit
Nie je to nič hrozné jednoducho sestrička vezme ihlu hrubú asi ako tuha vpichne ti ju do tepny trocha to zaštípe celý čas budeš cítiť že máš ihlu v ruke. Su prípady keď sa sestrička netrafí priamo do tepny a krv strieka všade na okolo alebo že je ihla nesterilná a dostaneš infekciu či otravu krvi.Niekedy sa zase stáva že má človek niízky krvný tlak tak tu ruku budú stláčať aby krv išla. Ako vravím nič strašné
naposledy mi tam vrazila tú ihlu, bola dosť neschopná, špárala sa mi tam v tej žile, všetko som sledovala, ale necítila som žiadnu bolesť skrátka som si vsugerovala, že to je bezbolestné a naozaj bolo psychika robí divy
ja neviem mne brali krv strasne moc krat a fakt si tu uz ani nevsimam, vecsinou sapri tom zakecam so setrickou. a nemam ani problem pozerat sa na to. proste myslim ze cim menej sa budes kvoli tomu stresovat tym jednoduchsie to prebehne
páát sa bratia krvy?..nič hrozné..chvílka..ja už som mala tolko toho..injekcie,infuzky,hetam ihly same..nič strašné ak kukat sa mozes pokial niesi na tom tak zle že odpadnes..to ti nikdy pred strednou nebrali krv?
@ihatepokec Ja keď som bol naposledy na odber krvi, (19.1.) kvôli preventívke, tak mi najprv zobrali krv, potom som 15 minút ležal na posteli a všetci sme dúfali že zostanem "tam s nimi" Potom sme mohli pokračovať v prevenívke
@antifunebracka je mi to jasné zas Moje nadšenie asi tiež nie je celkom normálne, ale čo to je kurva toto, štyridsať ľudí za sebou tu fňuká nad odberom?
Už vám niekto povedal, že štyri litre tej hroznej hnusnej krvi máte furt so sebou?
@assasins tak to ma totalne povzbudilo DDD prva otazka co sa jej tam spitam a je ta ihla sterilnaa ??? lebo ked nie mna pichat nebudete a dufaam ze slepa nebude a sa trafii inak nech si ma nezelaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
@ihatepokec povedz to sestre/doktorke a ony ťa dajú ľahnúť....potom napiť...bude to OK..
branie krvi je prijemny relax v porovnani s kadejakymi bolestami rozneho druhu, ktore este v zivote zazijes...
tak proste na to nepozeraj, mysli na nieco pekne. ucitis tak akurat male pichnutie. to je vsetko.
a radšej si dám 5x napichnúť žilu ako špachtličkou do hrdla alebo výter z hrdla, to fakt neznbesiem
čoho sa bojíš ? nikdy ti nebrali krv ??? čo si zviera či čo D
Len ja sa vyžívam v odberoch, piercingoch, zubárskych vŕtačkách, vyťahovaní úlomkov z rany atď.?
Už vám niekto povedal, že štyri litre tej hroznej hnusnej krvi máte furt so sebou?