Velmi by ma zaujimalo ci aj Zilinska univerzita na svojich pripravnych kurzoch z matematiky na fakulte PEDAS je len zbytocne cicanie penazi od zaujemcov. Vsetky zistenia co zatial mam boli odpovede ze ano, nie vsak konkretne tento kurz, ale na inych skola
no ja som tam bola spolu s kamoškami a napratali nás do učebne pre cca 100 ľudí a pokiaľ si sedela niekde vzadu, videla si len mávať profáka niekde spredu pri tabuli a inak, myslím, že dalo sa to aj doma naučiť fajn. Prípadne nejaký schopný doučovateľ a skriptá na prijímačky.
Podla mna je prudko individualne, co si dokazes nastudovat sama doma Osobne si ale myslim, ze kurz, kde je viac ako 20 ludi v ucebni Ti az tak vela neda. Navyse ak je kazdy na uplne inej urovni, potreboval by venovat viac casu niecomu inemu a nie je priestor na diskusiu, tak to splni malokomu ocakavania.
@donaela77 čo ja viem, ono matika je na PEDAS pri pár vyučujúcich fakt kurva predmet ale prijímačky tak tam ide o odbor na ktorý sa hlásiš a aká je tam konkurencia.
ja som konkrétne na UNIZA kurz matiky k prijímačkám išiel, zobrali ma ale neviem povedať nakoľko mi ten kurz pomohol. možno tak z 5% čo v konečnom dôsledku ani nejak nerozhodlo keďže som mal slušnú rezervu bodov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ja som konkrétne na UNIZA kurz matiky k prijímačkám išiel, zobrali ma ale neviem povedať nakoľko mi ten kurz pomohol. možno tak z 5% čo v konečnom dôsledku ani nejak nerozhodlo keďže som mal slušnú rezervu bodov.