tak..ja si konečne budúci rok vyskúšam na intráku a ohromne sa na to teším...doterz som bývala 2 roky na priváte a myslím, že sa nie je na čo sťažovať, ale..všetko má svoje plusy aj mínusy...
ja byvam doma, kedze vysku mam 15 minut na bicykli, alebo 5 minut autom ale tak co som pocul, tak ked si chces "uzivat" studentsky zivot, tak intrak je urcite najlepsia volba...
buď budem bývať u krstnej v byte alebo sama v byte...prípadne s kamoškou...ale neviem, o intráku zatiaľ neuvažujem...ale ešte mám toľko času, že ak príde rok 2012 a... OK, som ticho
najskor som mala prenajatu jednu izbu v 4 izbovom byte u takej mladej pani(s ktorou sme si asi po par mesiacoch potykali-strasne zlata bola-este aj skrinky sme od nej dostali,ked sme odchadzali),potom som byvala na 3 izbaku s 5 babami-cize v kazdej izbe po 2. najhorsie bolo to hladanue bytu za prijatelnu cenu a prijatelnej "vizaze" ...a najlepsie...asi ta volnost;na kupelnu aj kuchynu nas bolo 6,co je ovela menej ako na intraku;v podstate tam mas vacsie sukromie a aj vacsi pokoj(pokial sa sused nerozhodne,ze si ide prerabat byt;-D),mozes si tam doviest,koho chces,moze tam prespat-ak sa na tom dohodnete so spolubyvajucimi...momentalne ma nic dalsie nenapada... mozno este to, ze mas dostatok skriniek a priestoru(pokial sa vas na tom byte netlaci prilis vela )
tak, všetko má plusy a mínusy...byt ťa viac stojí a nemusí byť tak dobre umiestnený, ale máš tam viac miesta, na intráku sa ľahko zaradíš do spoločenského života a máš v blízkosti určite možnosti stravovania, ale záleží na tom, koho vychytáš ako spolubývajúcich, vybavenie je len také provizórne a ťažko sa ti dostane k učeniu alebo k čomukoľvek, čo by si chcela robiť sama, plus sú tam papierové steny. ale hlavne, že ja som ani jedno nezažila a vypisujem tu zoznam
jasne ze byt je ta lepsia moznost,ale zase ovela drahsia... poznam skupinku chalanov ktori byvaju na jednom byte, ich pocet je 8 a platia nejakych 50 eur na mesiac
Čaute! Ste vysokoškoláci a využívate internet? Dajte o sebe vedieť! Zapojte sa do anonymného vysokoškolského prieskumu o využívaní internetu. Dotazník nájdete tu:
ja som byval uz aj na private 2x, aj na intraku 3x ... na private sa mi pacilo ,ze som si mohol varit a mal som vacsi komfort ... ale casto som sa nudil ... na intraku je spolocensky zivot ovela pestrejsi ale neodporucam pre fajnovky ... pliesen tu , pliesen tam ... ale ja si nevsimam
bývam na intráku už tretí rok.. TUKE - Jedlíkova .) najsamlepší intrák. takže ja som za intrák... keď už pre nič iné tak preto, že spolužiaci na blízku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
len neviem či to budem vedieť zvládať financovať(alebo moji rodičia)
» spreadsheets.google.com/viewform?formke...