@kitty7 Hľadám ľudí, ktorí majú záujem túto školu študovať, rada by som sa totiž spýtala na nejaké veci ohľadom prípravy atď. Ale áno, skôr som mala tému nazvať Budúci uchádzači...no to už je jedno
@kitty7 prosim ta neprehanaj, pises jakeby sa hlasila minimalne na oxford alebo co poznam plno ludi co to studovali/studuju a naozaj nie je tazke sa tam dostat, skor tazsie je vydrzat.ale aj to sa da, kde je vola tam je cesta @werca27 na tvojom mieste by som si to este rozmyslela, tiez som chcela ist studovat veterinu, ale som rada nakoniec ze som neisla.... Ked chces daco vediet ohladom skoly,kludne pis.
A prečo to chceš študovať? Ja ťa nechcem odrádzať, ale študovať člvoeka je neskutočne náročné a nie ešte všetky zvieratká sveta a ešte je dosť náročné sa zamestnať (ak teda nemáš v rodinke nejakeho vetoša)
@airotciv Viem o nevýhodách ako vysoká nezamestnanosť atď ale keď ja si neviem predstaviť nič iné, čo by som živote chcela robiť viac ako venovať sa a pomáhať zvieratám + láka ma to štúdium. Nechcem študovať niečo, len pre diplom, keď s tým v budúcnosti robiť ani nechcem . Uvedomujem si, že to je náročné štúdium, ale ak by sa mi podarilo dostať sa na tú školu a zistila by som, že to naozaj nie je pre mňa, tak ju skončím. Som schopná obetovať ten rok.
Môžem vedieť čo študuješ ty?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Môžem vedieť čo študuješ ty?
Ak si skutočne o tom presvedčená, tak ťa v tom podporujem . Je veľa veterinárov, ale isto málo odborníkov.
Ja študujem zúbky..ale ľudské .
Nebooj, to zvladneš tie prijimačky, budem ti držať palce