Do Nemecka/Rakúska/Švajčiarska nechcem ísť kvôli reči. Katar Kuvajt sú daleko, v Anglicku som už bola
Volila by som medzi Nórskom a Kanadou. Nórsko je nádherko superko pekňučko ale Kanada, viem jazyk čo je dôležité pri kariere a budem amík
vraj je tam priemerny plat 200 euro per day ale ajtak zit by som tam nechcel aj ked je tam pekne - cely rok zima a tma. a nori su dost uzavreti a emocionalne chladni co by mne moc nevyhovovalo.
preco si tam nedal RUSKO??? vzor mnohych slovakov ktori z rusmi sympatizuju a maju radi Putina, zo Sovietskym zvazom na vecne casy a nikdy inak ze slovaci? na Slovensku je vela priaznivcov minuleho rezimu ktori maju radi socializmus, mohol si tam dat aj Kubu to by sa slovakom pacilo je tam socializmus
Nie je vsetko o dobrom plate. V Norsku sa sice dobre zaraba, ale skus ist napriklad do baru a mozes sa rovno vratit na Slovensko s prazdnou penazenkou v Zurichu zas ludia na obedy tlacia do seba na chodnikoch a v parkoch salaty s umelohmotnych misiek z najblizsieho supermarketu atd. Vela zarabat zvycajne znamena vela minut. Hlavne ak nemas co ponuknut na trhu prace a budes len dalsi z davu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Volila by som medzi Nórskom a Kanadou. Nórsko je nádherko superko pekňučko ale Kanada, viem jazyk čo je dôležité pri kariere a budem amík
» andrejruscak.blog.idnes.cz/t/49286/norsko...
vraj je tam priemerny plat 200 euro per day ale ajtak zit by som tam nechcel aj ked je tam pekne - cely rok zima a tma. a nori su dost uzavreti a emocionalne chladni co by mne moc nevyhovovalo.
1, Švajčiarsko
2, Nový Zéland
3, Nórsko
4, Austrália, Kanada, Panama
je sice velmi tazke sa tam dostat natrvalo, ale myslim ze to stoji za to. najdi si o tom nieco