Ja inak vôbec nechápem zmysel tejto reklamy. Ono to totiž vyzerá akoby ľudia vedu a techniku nechceli študovať a preto ich nabádajú reklamou. Ale do riti, keď to už takto musím povedať, tí čo to študovať chcú tak ich v prvom semestri vyhodia.
@firestorm Práveže sa vôbec nenudím, zabávam sa tu na tvorbe plánov v blízkej budúcnosti.Tak čo ti prekáža? Prečo hovoríš, že spamujem? Sú určené pravidlá, čo tu môžem písať? Kde sme? V Severnej Kórei? Kto ti tu kázal ísť? Len čakáš, kto čo napíše a hneď sa musíš ozvať?
Pôjdem študovať vedu a techniku a nielenže ma nebude zaujímať pravda, sloboda a humanita, ale nebude ma zaujímať ani doprava, potraviny, rozvoz odpadkov, budú ma zaujímať len zabijácke roboty. Nepriestrelná logika.
@tunidlo Presne tak, a to je len časť techniky, z ktorej si môžme vyberať. Niekto si vyberie rozvoz odpadkov, iný (ako Ja), zabijácke roboty...ešte že tu máme slobodu výberu a funkčnosť demokratických princípov, nie ako v Severnej Kórei. To je nepriestrelná logika.
Aký smutný to osud. Som si istý, že ako správneho technika ťa okrem pravdy, slobody a humanity, nezaujíma ani dýchanie vzduchu, keďže si sa ho nerozhodol študovať a v konečnom dôsledku zahynieš na nedostatok kyslíka.
Ak som správne pochopila, tak vymyslíš robotov, ktorí zničia celú planétu vrátane teba?
Tak asižé sa ti budúcnosť nepoďakuje, keď žiadnu mať nebudeš
Či ty to prežiješ ako to prežili.aj v Doctorovi?
nechcem ti kaziť ilúzie ale skôr ako budeš schopný niečo použiť, alebo urobiť (ak sa ti to náhodou podarí splniť) tak ťa zneškodnia ... možno sa ti podarí zabiť zopár ľudí ale to je všetko ... čiže asi by som sa skôr na to vysral a postavil si nejaké orbitálne lietadlo to by mi prišlo efektívnejšie hh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ak sa nudíš, choď si čítať alebo utekaj von so psom či niečo podobné...
Ale naspamuj to tu podobným bullshitom...
Thanks...
Aký smutný to osud. Som si istý, že ako správneho technika ťa okrem pravdy, slobody a humanity, nezaujíma ani dýchanie vzduchu, keďže si sa ho nerozhodol študovať a v konečnom dôsledku zahynieš na nedostatok kyslíka.
Tak asižé sa ti budúcnosť nepoďakuje, keď žiadnu mať nebudeš
Či ty to prežiješ ako to prežili.aj v Doctorovi?