Čaute čaute, tak sa nad tým teraz zamýšlam, tak ma napadlo že sa to spýtam aj Vás. Myslíte aj vy niekedy na to či je niekde na svete, v meste kde bývate alebo podobne , niekto ským prežijete zvyšok svojho života? a že ked niekde je čo robí, kde je, kto to
No ja ano , rozvijam sa v tom vztahu, ale ja ani neviem ake ale ... proste myslim si ze je tu este niekto inz pre mna. a chcem ju stretnut uz. ale zaujimal by ma jej FB, tej mojej buducej raz ;- D ale chapete, to je asi tymi vsetkymi filmami a serialmi ovplyvnene ze stale cakame to TOP. Sam viem ze mam si vazit to co uz mam , proste ale stale dufam v nieco este lepsie. OK, mam aj chvilku momentalne, no nad tym sa zamyslam niekedy aj ked nemam .
No keby si to tu dakto prečítal, tak by som podľa niekoho názoru mohol byť aj náboženský fanatik. Lebo neveriaci si spájajú vieru len s niečím čo sa koná v kostole, na Vianoce... pritom byť veriaci značí žiť normálnym životom obyčajného človeka v priateľstve s Bohom, hovoriť s ním v modlitbe... aj o neznámych ľuďoch, lebo blížny je každý kto potrebuje pomoc.
Tak ja neviem len tak soms a zamyslal ... ze chcem mat zivot raz ako z filmu ( haha mat zenu, dieta, nosit ho na krku, ale so zenou si rozumieet, ze sa budeme smiat na vtipoch co len my budeme chapat, na disko ked prideme mozme nasrat kazdemu, lebo my tam budeme pre seba ale ci boha mam nejaku tu vysnivanu zenu , no este vobec nemam o nej predstavu kto to je, aka je divne? :/
keď som si to prečítala, tak som sa dobre zasmiala a trochu mi odľahlo že nesom jediná tiež občas myslím na to, naposledy včera pred spaním že čo asi teraz robí, atď ale hlavne kde sa toľko túla, že sme sa ešte nestretli
Vysnivanu zenu sice mam, ale v taketo kokotiny neverim. Lasku v mieste terajsieho bydliska urcite nestretnem, lebo uz tu dlho nebudem a aj keby stretnem, tak ma smolu, lebo sa odtialto pakujem do pice aj keby tu mam cele stado zien...
"Neverím" na pravého a pravú. Keď počujem ako dôvod rozchodu, to jeblé klišé, že nebola tá pravá/pravý mám chuť dotyčnému odrbať o hlavu prvý kovový predmet čo mám po ruke
Ano verım v to, ze taky nıekde pre mna je a ze sa raz stretneme. Cıze na jednej strane som pokojna a na druhej obcas trochu pochybujem, cı som normalna
Som velky romantık cıze taketo predstavy sa odo mna ocakavaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
btw žerem tvoju profilovku
Super, takto si to mysli vždy, a raz určite nenájdeš "tú pravú".
Radšej rob pre váš vzťah všetko dobré, aby sa rozvíjal, aby ste sa spoznali.
Ale potom som HO stretla. Nie sme spolu dlho, ale mám pocit že je to ON!
FUCK NO
čo znamená nájsť toho pravého? ok, chce sa mi grcať
myslím, že frajír neni ten pravý lebo na také kokotiny neverím.
sme spolu lebo je nám tak najTop, ľúbime sa a áno, vidíme spoločnú budúcnosť!
A žiť s tajomstvom, že som si z toho robil srandu by muselo byť ešte divnejšie a neférové voči nej.
Niekto na toho druhého len myslí, ja sa za ňu modlím, nech sa jej darí...
NACO SI S TOU FRAJERKOU KED SI MYSLIS ZE TO NEMA ZMYSEL?
-.-
No keby si to tu dakto prečítal, tak by som podľa niekoho názoru mohol byť aj náboženský fanatik. Lebo neveriaci si spájajú vieru len s niečím čo sa koná v kostole, na Vianoce... pritom byť veriaci značí žiť normálnym životom obyčajného človeka v priateľstve s Bohom, hovoriť s ním v modlitbe... aj o neznámych ľuďoch, lebo blížny je každý kto potrebuje pomoc.
a ty si podla mna tak trochu hajzel
chudinka tvoja priateľka
Som velky romantık cıze taketo predstavy sa odo mna ocakavaju