kdo ma z vas doma bulika? ake je snim spoluzitie ma podla vas dake specialne naroky na starostlivost a davate mu aj surovu stravu ? cisto informacne onom z prvej ruky neh mam predstavivost co to bude dalej obnasat
Moja veľmi dobrá kamarátka má stafforda (fenku) a ja sa dlhé roky venujem psom, tak snáď ti môj názor niečo prinesie Sú to nesmierne oddané psy svojmu pánovi, vedia aj dobre strážiť... Je to teriér, takže je trochu tvrdohlavejší, treba naň prísnejšiu ruku ako na niektoré iné plemená. Taktiež môže mať tendenciu k agresivite, ale pokiaľ má dobrú socializáciu, výchovu a najmä výcvik, dá sa tomu predísť. Výcvik je v tomto prípade naozaj dôležitý, keďže sa jedná o plemeno, ktoré vie naozaj vzhľadom k svojej veľkosti ublížiť.
No a tá staffordka napríklad je hrozne zlatá, hravá, priateľská, plná energie... Len v neskoršom veku začala mať dosť problém s inými psami a začala byť k nim veľmi agresívna. Ale s mojou Fany (papillonkou) sa vždy chcela hrať, naháňať
Kamoš má mini bullteriera, bielu sučku. Je to zlo o chvíľu bude mať rok, keď je pri inom psovi strašne behá, lieta, hryzie ho a je hrozne poplašená. Občas breše, občas je akoby hluchá a slepá a ide si len po svojom a nikto si s ňou nevie dať rady. Na vodítku ťahá a tie prechádzky sú dosť utrpenie. Minule jej napadlo začať ma hrýzť do nohavíc a potrhala mi rukáv na košeli tiež vlastne neviem prečo. Možno je to len nejakou zlou výchovou ale za mňa je ten pes strašný blb. A môžeš ho biť, tĺcť, ťapkať ale ona keď niečo vidí alebo počuje tak je jej to úplne jedno.
@sasi2680 akože nemyslím tak že ju nejak extra bije násilne.. len vieš ako.. čosi sa jej zapne, tak ju pacneš po tom svalnatom stehne že hej haló a absolútne nič sa nestane. Vôbec nič, necíti nereaguje..
Ale hej tiež si myslím že psa treba dať odborníkovi.. keď nemá byť úplný retard v dospelosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale hej tiež si myslím že psa treba dať odborníkovi.. keď nemá byť úplný retard v dospelosti