1. no ja nehovorím že pre mňa je problém sa tam pohybovať, ale ak ten terén má zvládnuť päť ročné dieťa naozaj si nemyslím že je to prechádzka ružovou záhradou
kazdopadne, je to smutne, ale vsak uz zdaleka vidim, ze sa zacina zmrakat tak sa stiahnem z vycnelku dolu, kde je mensia sanca, ze ma to zasiahne...neviem, na Sulove som nebola, ale podla toho, co pisali inde, ten hrad je na skalnom vycnelku...hm...nvm
@antja - mne nie je nič smiešne len som si spomenul na jednu príhodu ktorá sa stala keď pes dokázal zachrániť človeka. Dotyčný odpadol uprostred cesty, následne ho ten pes stiahol na krajnicu a išiel po pomoc do tri kilometre vzdialenej dediny - tomu sa hovorí hrdinstvo.
jojo... ked vam niekedy slo o zivot alebo ste boli vo vysoko stresovej situacii, zrazu ste v inom rezime. telo sa prepne a clovek vnima vsetko inak, intenzivnejsie a dokaze divy, aj ten maly chalan predpokladam ze ani sam nevie co robil
@11 ano, suhlasim je to tak.. stalo sa aj mne, ze ja s otrasom mozgu a s gucou na hlave som po paade z bicykla ratovala moju kamosku, ktora bola len osuchnuta obrubnikom...
ale aj tak..neda sa to porovnavat s 5rocnym deckom...to bolo fakt dobre...malicky hrdina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Hrad je zrucanina a je na nom tazka orienatcia ale chodniky k nemu su z obidvoch stran jasne vyznacene a nic nezvladnutelne to nie je.
Skor tam zahrala uloha soku,a preto bol dezorientovany...
Je to nestastie a rodine treba len vyjadrit uprimnu sustrast.
Obdivujem toho chlapčeka, v súľovských skalách som mala problémy aj ja a to už pár rokov po kopcoch leziem.
No je smutné, že rodinný výlet sa skončil takto tragicky.
kazdopadne, je to smutne, ale vsak uz zdaleka vidim, ze sa zacina zmrakat tak sa stiahnem z vycnelku dolu, kde je mensia sanca, ze ma to zasiahne...neviem, na Sulove som nebola, ale podla toho, co pisali inde, ten hrad je na skalnom vycnelku...hm...nvm
ale aj tak..neda sa to porovnavat s 5rocnym deckom...to bolo fakt dobre...malicky hrdina...
Ano suhlasim pre 5 rocne decko je to problem a samo ? uf, si to neviem predstavit,jak to dokazalo...
Mozno taky debilny konmentar,ale bolo to od rodicov nezodpovedne,tahat sa na turistiku pri takom pocasi.