Ahoj-te,
Mal som nápad tak som vytvoril podnikateľský plán. Chcel by som začať s ním začať podnikať, aký ďalší krok by som mal podniknúť ?
Máte skúsenosti ako sa oslovujú investori ? to by mal byť asi ďalší krok, keďže nemám kapitál.
odporúčam nikomu z nich neprezrádzať že si potreboval pomoc aj s takouto základnou vecou, veľa dôvery v tvoju schopnosť nejaký podnikateľský plán uskutočniť by im to nedalo
jo a poďakuj sa @Dd1994 , dal som ti reálnu odpoveď hlavne lebo mu to viacmenej spraví napriek, inak by som ti asi napísal len ten predošlý odstavec. pekný zvyšok večera želám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
1. banka a podnikateľské pôžičky.
2. » www.google.sk/search?q=busine...
» www.google.sk/search?q=busine... #q=biznis+investori
(prvé dve vyhľadávania čo mi napadli, 10 sekúnd čistého času aj s premýšľaním čo do googlu napísať, btw)
» www.azet.sk/firma/1247238/b...
» businessangels.sk/...
» www.hladaminvestora.sk/...
» www.startitup.sk/toto-su-top-slo...
» www.websupport.sk/blog/2011/04/in...
--
odporúčam nikomu z nich neprezrádzať že si potreboval pomoc aj s takouto základnou vecou, veľa dôvery v tvoju schopnosť nejaký podnikateľský plán uskutočniť by im to nedalo
jo a poďakuj sa @Dd1994 , dal som ti reálnu odpoveď hlavne lebo mu to viacmenej spraví napriek, inak by som ti asi napísal len ten predošlý odstavec. pekný zvyšok večera želám