Podľa mňa sa všeobecne svet akosi "otepľuje", netuším, či to má niečo s klimatickými zmenami alebo čo, ale je to tak, ale nepáči sa mi tento stav spoločnosti.
,,in,, to určite nie je...absolútne mi je šum a fuk či ňou niekto je alebo nie, ak je to z jeho vnútorného presvedčenia...ale správať sa ako lesba pre to, aby bola cool mi príde fakt divné...
@hajzelbaba & @malapohroma Podla mna skor prakticke, ako IN . Vies, hned mas matematicky asi o polovicu "viac sanci" . I ked uz aj do "mody" to znacne "vstupuje", bohuzial, to je fakt..
nemam rad buzikov, ale lesbicky su podla mna velmi sexy.. babam to pristane viac a je to prirodzenejsie. uz ste videli drzat sa hetero chalanov za ruky (inak nez zo srandy)? ja nie. naproti tomu hetero baby sa nielen ze drzia za ruky, ale nemaju problem si ukazat kozy, ci sa hoci aj pod vplyvom chlastu bozkavat.
Raz som čítala článok, že homosexualita u mužov je prirodzená (oni sa takí už narodia). Ale homosexualita u žien NIE je prirodzená. Bolo to tam aj vedecky vysvetlené...
Proti gayom nemám vôbec nič. Možno by som dokázala akceptovať aj lesby, ktoré to myslia vážne. Ale keď počujem slovo lesba väčšinou si predstavím ožraté pipky na disco, ktoré sa olizujú (a chalanov, ktorí ich sledujú a strašne sa na tom bavia). A to mi príde vrcholne nechutné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tssssss
to by potom znamenalo že : " byť lesba je v?"
uotafak nechapem tie vaše slovička .... (ach)
Proti gayom nemám vôbec nič. Možno by som dokázala akceptovať aj lesby, ktoré to myslia vážne. Ale keď počujem slovo lesba väčšinou si predstavím ožraté pipky na disco, ktoré sa olizujú (a chalanov, ktorí ich sledujú a strašne sa na tom bavia). A to mi príde vrcholne nechutné