Tento príbeh sa stal len pred pár dňami a ešte dnes v noci sa mi kvôli tomu zle spalo... Kamarát sa mi zdôveril, že pomohol mne blízkej osobe. Povedala som si okej, dobre. Nijako ma to nevzrušovalo. Ale začal o tom hovoriť viac a viac, dokonca si priamo v
Tento príbeh sa stal len pred pár dňami a ešte dnes v noci sa mi kvôli tomu zle spalo... Kamarát sa mi zdôveril, že pomohol mne blízkej osobe. Povedala som si okej, dobre. Nijako ma to nevzrušovalo. Ale začal o tom hovoriť viac a viac, dokonca si priamo vyžadoval nejakú empatiu. Doslovne si neskôr vyžiadal moju ľútosť, ospravedlnenie a podakovanie. Co ma povedzme si dosť prekvapilo. Je pravda, že pomohol mne blízkej osobe, ale nepociťovala som povinnosť sa za tú osobu nejako jemu ospravedlňovať. Ved to prakticky so mnou vôbec nesúviselo. Ked som to odmietla, povedal mi, že je zo mňa sklamaný, že dúfa, že sme na seba teraz hrdí a podobné veci... Začal ma urážať. Tak som ukončila našu konverzáciu na veľmi dlho, ak nie navždy. Ale stále ma to trápi. Veľa ľudí očakáva odo mňa veci, ktoré im nemôžem poskytnúť a potom bývajú sklamaný. A pritom bezdôvodne. Bez toho, aby som im čokoľvek urobila. Som z toho na nervy.
ale uz z principu ak niekto od teba nieco ocakava a potom ti nadava za to ze si sa nezachovala tak ako on ocakaval tak nie si vinna, pokial to nie je nejaka situacia zo zivota ktora zahrna rodinne problemy alebo zdravotne inej osoby
kamarát pomohol priatelovi a asi sa od neo nedockal podakovania tak to pozadoval odo mna ale ja som to tak necitila lebo sice to je moj priatel ale bola to vec ktora sa mna absolutne netykala, a bolo to iba medzi nimi vobec ani nechapem preco mi to vobec hovoril
@squat lebo mi to ublizilo, nemyslela som že z jeho ust budem pocuť take slova na moju osobu vpodstate bezdovodne... Unavuje ma to ako vela ludi odo mna nieco ocakava a potom povedia ze su zo mna sklamany ked im nic neurobim ani...
Pomôcť a chcieť odmenu je aj spravodlivé a zároveň nespravodlivé. Chybu urobil akurát tvoj priateľ, že mu nepoďakoval, čo by mala byť samozrejmosť. Tak dúfam, že mu došla táto jeho chyba, ktorá teba trápi.
Nikto tretí s tým nič nemá... Chlapi si to ľahko vysvetlia spolu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale uz z principu ak niekto od teba nieco ocakava a potom ti nadava za to ze si sa nezachovala tak ako on ocakaval tak nie si vinna, pokial to nie je nejaka situacia zo zivota ktora zahrna rodinne problemy alebo zdravotne inej osoby
kamarát pomohol priatelovi a asi sa od neo nedockal podakovania tak to pozadoval odo mna ale ja som to tak necitila lebo sice to je moj priatel ale bola to vec ktora sa mna absolutne netykala, a bolo to iba medzi nimi vobec ani nechapem preco mi to vobec hovoril
@squat lebo mi to ublizilo, nemyslela som že z jeho ust budem pocuť take slova na moju osobu vpodstate bezdovodne... Unavuje ma to ako vela ludi odo mna nieco ocakava a potom povedia ze su zo mna sklamany ked im nic neurobim ani...
Nikto tretí s tým nič nemá... Chlapi si to ľahko vysvetlia spolu...