uff to by som nedala toto
mne staci ked pridem na vikend za nimi a uz sa pracem naspat domov a neviem sa dockat svojho kludu
pritom nemame nejake konfilkty alebo co, vpohode su vsetci ale neviem.. stale je to manka a istymi vecami mi lezie na nervy a ja chcem mat svoj pokoj, svoju domacnost v ktorej som sama panom a nikto ma neorganizuje, a tak no
vela stastia prajem vazne
no, ja by som s tym asi mala dost problem. akzoe okej, us to rodicia a na vsetko sa da zvyknut, ale ja byvam mimo tristvrte roka a uz citim ,ze ked pridem na vikend, uz som si odvykla tam zit, uz som si nasla taky svoj sposob. a zvlast po tak dlhej dobe, 6rokov, by som sa asi takto len tazko vracala
... - ale aspon 1, JEDNU JEDINU výhodu to má - nemusíš (zvačša) platit nájomné (/hypo), ak tak len nejaké máličko, symbolické,
inak..
@outsider - :ble: jžši, daj sa radšej uniest - na seks, na orgány, abo daj sa na válku, zverbovať na frontu, daj sa radšej najat jako otrok na plantáže..
keď si predstavím, že by som sa po dvoch rokoch mala vrátiť bývať späť k rodičom, asi by som si išla kúpiť zbraň, až si rovno prvý večer môžem streliť gulku do hlavy...
poznám ľudí čo žijú so svojimi rodičmi aj po 30tke, čo už majú aj deti a nesťažujú sa, žije sa im dobre.
takže prečo nie ? ak si to vieš zariadiť tak, že máš aj tam svoje súkromie tak na tom nevidím nič zlé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mne staci ked pridem na vikend za nimi a uz sa pracem naspat domov a neviem sa dockat svojho kludu
pritom nemame nejake konfilkty alebo co, vpohode su vsetci ale neviem.. stale je to manka a istymi vecami mi lezie na nervy a ja chcem mat svoj pokoj, svoju domacnost v ktorej som sama panom a nikto ma neorganizuje, a tak no
vela stastia prajem vazne
... - ale aspon 1, JEDNU JEDINU výhodu to má - nemusíš (zvačša) platit nájomné (/hypo), ak tak len nejaké máličko, symbolické,
inak..
@outsider - :ble: jžši, daj sa radšej uniest - na seks, na orgány, abo daj sa na válku, zverbovať na frontu, daj sa radšej najat jako otrok na plantáže..
[ *let be :letim: * ]
preto som aj napísala že zvyčajne,
nj, že uRodicov doma je to v tejto 1 veci asi ..uvolnenejšie, menej striktné (ale zato u všetkích ostatních vecí hej
tak hej, nemožem vravet za ostatních, to bol len taký ..odhad
takže prečo nie ? ak si to vieš zariadiť tak, že máš aj tam svoje súkromie tak na tom nevidím nič zlé.