Kolko % zo svojho cisteho prijmu platite (alebo by ste boli ochotni platit) za byvanie? Myslene najom+energie. (resp. splatka uveru+energie) Popripade kolko este k tomu minate na dopravu (dochadzanie do prace, skoly)
momentalne platim na byvanie cca 30% svojho cisteho prijmu. ked som mala mensi prijem a platila som za byvanie rovnako, uz to bolo dost hardcore, ked ma clovek este aj ine vydavky (jedlo, cestovanie [udrzba stareho auta], oblecenie, hygiena, obcas nejaka elektronika, generally zivot). co sa tyka ochoty platenia, hadam nepojdem s platom nizsie, nechcela by som, aby to byvanie presahovalo viacej ako tych 30%.
Tak tých 10 % približne, ubytko mám dosť lacné. Celkovými nákladmi by som sa vedela v pohode zmestiť do tých 30-40 %, ale.... Užívam život a tak to aj vyzerá
Ceny sú všade iné ale vychádzajme z toho že 100€ je minimum od toho lacnejšie sa už asi bývať nedá... To by bolo 10% z tisícky takže ak by sme vychádzali z priemeru tak 150-200 sú tie náklady a ak napíše niekto že 16% to znamená že zarába cez 1000€ čo je na slovensku dosť nereálne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov