No aktualne zijem v topolcanoch. Cize neviem ci je to vacsia dedina alebo mensie mesto ale asi mensie mesto aby sa nahodou nikto neurazil
Inak som z mesta a nemenil by som...ibazeby som si postavil zrib v lese
byvam v malom meste na okraji velkomesta a vyhovuje mi to, akurat sa v buducnosti budem stahovat do vedlajsieho mestecka lebo toto sucasne je dost skarede :x
Idem bývať v mestskej časti takže dajme tomu, že je to dedina a nevymenila by som to za " mesto" ako také kedže mi neponúkalo to čo potrebujem a to je miesto. Miesto na veľký dom, ešte väčší plot a nekonečný pokoj od ľudí. V meste budem za 2-5 minút autom.
na dedine, ale blízunko veľkého mesta... ťažko povedať, či mi to tu vyhovuje alebo nie.. páči sa mi pokoj, vlastná izba, dom, kávička na terase, záhrada, ticho, púšťanie hudby nahlas, takisto aj prechádzky, beh a čistejší vzduch nevyhovuje mi strata súkromia, každý všetko o každom vie, nič sa neutají a spojenie do mesta (hlavne večerné spoje, ktoré sú v podstate žiadne) a takisto spojenie cez víkend 4x do dňa, ale tak keď má človek auto, tak neni problém..
bývam na dedine a úplne mi vyhovuje hlavne to ticho, všade hrozne veľa miesta, veľká záhrada a pole, les hneď za domom občas prídu na návštevu srnky, líšky, prasiatka a HLAVNE, máme nahovno spoje, cez víkend skoro žiadne, ALE hrozne rada sa na to vo všetkých situáciách vyhováram! nie je nič lepšie ako povedať niekomu, že nejdem von, alebo nezostanem s ním dlhšie, alebo nemôžem nadčasovať v práci, alebo neviem za ním cez víkend prísť, lebo mi proste nejde autobus
Byvam na dedine a som ten typ co berie vsetko co mu zivot ponuka. Takze by som asi neriesila ci tu chcem byt lebo tiez sa ma nikto nepytal ci sa chcem narodit do mesta a mam million veci na riesenie nie este to co mam dane kurva. Co je to za idiotsky pristup menit vsetko len aby chvila kludu nebola.
jednoznacne dedina. v meste nemozem chovat kona, nezastrielam si na svojom pozemku, neugrilujem si ma svojom pozemku...
...nemusim stretavat mestske typy, co pozrali vsetku mudrost sveta stale dookola, staci dva, trikrat do tyzdna.
@lukaso121 na dedinu ma to priam neláka a za prácou cestovať takisto nie. Už dva roky dochádzam za prácou, čo mi zožerie hodinu a pol denne a ešte k tomu robím do polnoci. Mám toho po krk. Ale o tom hovorím, ak si vybetiem kľudné miesto, pravdepodobne tam nebude práca, keďže žiadny ruch. Tak neviem, že čo vymyslím. Dilema, kde sa usadím. Tam, kde som vyrastal veľa roboty nebolo, ale kľud áno. Budem sa musieť uskromniť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Inak som z mesta a nemenil by som...ibazeby som si postavil zrib v lese
Nemenil by som v centre som za 15minut autom , mam bazen garaž zahradu a na skok
hlavne tie dedinské zvyky su fajn
...nemusim stretavat mestske typy, co pozrali vsetku mudrost sveta stale dookola, staci dva, trikrat do tyzdna.