ja neisom na intraku..ale moj brat tam je a ako viem co mi hovori ze tam je lepsi zivot ako doma lebo si robi co chec a nikoho to nekare...aj ked doma je doma...ze vzdy s arad domov vrati ale tam si uziva dnesny zivot...
tak ja byvam na intraku (sice z dovodu ze to mam 500 km domov, ale aj tak sa pocita) a uz som si na to tak zvykol, ze mam divny pocit ked idem domov... ako keby som isiel niekde na navstevu... nikto ma tu nekontroluje, nikto mi nevynada ked urobim nejaku hlupost, co dodat... intrak rulezzz
nemozem dat ani jednu z moznosti na intraku som...nemozem pobvedat ze to je lespie ako doma...ale zas nemozem anio povedat ze to je zle...zalezi od ludi s ktorimi som na izbe a tych som ja vychytala super takze tak ale myslim ze na intraku cas o moc rychlejsie ubehne...polrok prejde za chvilku o moooc rychlejsie ako zaladka...ani sa nenazdas a su prazdniny...akurat je tam menej priestoru na ucenie pretoze stale niekto keca smeje sa a taak ale inak milujem intraacek na ktorom som...ale hlavne babeny co su tam so mnoou..:d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov