Dobré ráno. Včera mi z ničoho nič začal bzučať notebook (tipujem, že to bol ventilátor) ale potom to prestalo. Ani dnes ráno, keď som zapla notebook už nevydával ten bzučiaci zvuk. Nie notebook sa mi neprehireva, nemám ho na posteli. Stále je na stole.
Síce ten zvuk prestal, no tá kontrolka mi stále svieti a ja neviem v čom je problém. Aby som to upresnila. Tá kontrolka svieti tam, kde sa pichá kábel s internetom. No svieti iba vtedy keď je tam ten kábel. Keď sa prihlásim cez wifi tak je všetkom OK:
To červené svetielko značí asi nejakú chybu keďže predtým tam nebolo. Chcem mať notebook v poriadku ale neviem čo znamená hen tá dióda. A len tak okrajovo. Notebook mam HP Compaq Presario CQ57 a operačný systém Windows 10 a nemám ani žiadny vírus. Budem vďačná za kažý komentár.
A keď už spomínam problémy. Dala som Skenovať PC cez Driver Booster 3. Našiel mi 9 chýb a nedajú sa opraviť iba s programom Driver Booster 3 Pro :/ poznáte nejaký free program ktorý by mi pomohl?
S úctou Laura
Driver booster Neries to môže aj ojebavat aby si sa zľakla a kúpila Pro verziu. Ak ju chceš tak dá sa stiahnuť určite niekde. A keď to robí keď je tam kábel tak tam nepichaj kábel ale pripajaj sa na wifi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
To červené svetielko značí asi nejakú chybu keďže predtým tam nebolo. Chcem mať notebook v poriadku ale neviem čo znamená hen tá dióda. A len tak okrajovo. Notebook mam HP Compaq Presario CQ57 a operačný systém Windows 10 a nemám ani žiadny vírus. Budem vďačná za kažý komentár.
A keď už spomínam problémy. Dala som Skenovať PC cez Driver Booster 3. Našiel mi 9 chýb a nedajú sa opraviť iba s programom Driver Booster 3 Pro :/ poznáte nejaký free program ktorý by mi pomohl?
S úctou Laura
Bez diagnostiky ti neviem viac povedať