A ako plávate motýlika ja to vobec neviem asi zle dycham lebo sa mi vzdy voda naberie do nosa a ked sa mi to prvy krat podari ten druhy krat uz ne... tak nevem
Mne sa tiez paci kraul, len mne sa vzdy dostane voda do nosa A tak inak prsia A najradsej plavam v teplej vode (no v studenej mi byva zima, to je logicke, vsakze a vo vlnach. A ja sa hrozne rada ponaram
ked som plavala, tak najradsej znak, hmmm, vidim tak na nebo, ale odkedy som si tresla ruku o kachlickovu svinsky tvrdu hranu plnou silou, som hodila plavko za hlavu....to bola s prepacenim sku...bolest, horsie jak som si zeleznou branou pribuchla prst
ja ked som raz sla po plavku tak som stupila na medzeru medi filtrom a kachlickami a navlhcenu jemnu pokozku mi to precviklo... fuj.. dost blbo sa s tym plavalo...
najradšej prsia aj kraul sa dá aj znak viem ale všetky štýli plávam na 80 percent neviem ich práve najlepšie ale odplávam ale najlepšie sú skoky do vody
chodila som na plávanie 8.5 roka nikdy ma veľmi nebavilo plávanie motýlika aj keď to bola moja disciplína v ktorej som excelovala ( pravdu povediac neni to najjednoduchšie plávať motýlika). pri konci mojej ˝plaveckej kariery˝ som presedlala na prsia. a teraz keď sa ocitnem vo vode mám chuť plávať všetko....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A aj ja mám rada psíka... Minule som sa ho naučila plávať tak, že mám vystrčený zadok z vody...
Ale nie najradsej s neoprenom, plutvami, okuliarmi a pristrojom i ked to uz je tusim potapanie
dik
ale najradsej som mala kraul a znak