Ahoj,nepoznáte niekto nejakú stránku(zoznam),kde sú popísané nejaké "záchytné body" programovanie? Chcem tým povedať,že neviem kám sa pohnúť. Nechcel som zakladať forum ale skúste hľadať niečo pod názvom C# ..list... Dik
hmmm skoda ze sa neda dostat k nasim online prednaskam ohladom c# z vonka,ale na youtube by toho malo byt dost
teda ak som pochopila spravne co chces...
Tak prepáčte . Potrebujem nejaký zoznam "veci"v C#,niečo v štýle : loop,funkcia,objekt..... Proste čo všetko sa v tom C# je. @4 Tým že sa chcem nauciť programovať v ZATIAL jednom jayku zomna urobi ovcu? Nikde som nespominal že chcem ovladať iba C#
naucit sa googlit je totalny zaklad. neustale ma vytacaju spoluziaci co hladaju ako programovat na googli a klucove slova davaju po slovensky. inak stackowerflow.com je moja bible k tomuto. ak by si teda moc chcel vidiet cely kod mam nejake projekty zakladnych veci od if po usb, aspon myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
teda ak som pochopila spravne co chces...
weby, IS, mobilné appky - desktopové,.. čo len chceš
» programujte.com/clanky/34-seria...