Dnes som sa nejak nudila , a pozerala som si rozne stranky , a natrafila som na tuto : » krasnazena.sk/spodne-pradlo-c... ,akoze ktora zena by uz len taketo daco nosila? ( do solarka to je docela prakticke ,ale na bezne nosenie? wtf :
Ono mne je jasné, že existujú dokonca aj ľudia, ktorí si zaplatia za škody na koži, ale nedá mi, aby som nenapísal podobnú rečnícku otázku, keď už je v úvodnom príspevku podobná, týkajúca sa tých nohavičiek, či ako to nazvať
a v lete by to možno aj bolo fajn, keď sú horúčavy a vy musíte byť niekde v meste v práci - "dole" ste skoro naostro ale pritom nie ste naostro... ale neviem, veľmi by ma pri tom zaujímalo, či je to vôbec pohodlné - a či to sadne na každú postavu
k diskusii, no tak možno sa nájde 5% báb na Slovensku ktorým by sa to aj hodilo a mohli si to dovoliť...ale pochybujem že my ostatné by sme si to niekedy ,,nasunuli" na seba či ako to mám nazvať
@ena233 , @myschka tym podprsenkam ani ja moc neverim to ak tak udrzia lentilky ( lebo tie stoja aj bez toho aby clovek nosil podprsenku ) ale pochybujem ze by udrzali prsia....u bab ktore su viac obdarene ako ine D...
@junkychess netvrdím že mám nejaké veľké prsia ale isto ich mám väčšie ako lentilky a ja s nimi nemám žiadny problém...vyhovujú mi a som s nimi spokojná....
a ozaj zaujíma ma, kde si prišla k názoru, že každý, kto utrúsi nejakú ironickú poznámku v komente má silou mocou potrebu sa strápňovať na fóre nejakým pičovaním???
@klaudiqaaa začínam mať dojem, že ty a logické myslenie nejdete moc dohromady, dúfam že tým ahoj si včera myslela že ideš von medzi ľudí, lebo toto prostredie tu ti evidentne nerobí dobre, dostaň sa z toho HOWGH
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@0 C string je dosť stará vec ktorá sa veľmi neuchytila
Ono mne je jasné, že existujú dokonca aj ľudia, ktorí si zaplatia za škody na koži, ale nedá mi, aby som nenapísal podobnú rečnícku otázku, keď už je v úvodnom príspevku podobná, týkajúca sa tých nohavičiek, či ako to nazvať
a tote silikonove podprsenky bez ramienok tym tiez neverim:/
filip
k diskusii, no tak možno sa nájde 5% báb na Slovensku ktorým by sa to aj hodilo a mohli si to dovoliť...ale pochybujem že my ostatné by sme si to niekedy ,,nasunuli" na seba či ako to mám nazvať
(ak silou mocou potrebuješ pičovať tak najprv skús porozmýšľať lebo sa len strápňuješ )
a ozaj zaujíma ma, kde si prišla k názoru, že každý, kto utrúsi nejakú ironickú poznámku v komente má silou mocou potrebu sa strápňovať na fóre nejakým pičovaním???