V prvej možnosti trávim najviac času, lebo musím (vybavovačky) . Druhú možnosť nevlastním. A sem chodím dávať veci, ktoré nemôžem/nechcem dať na fb. A hej, nostalgia.
Z uvedených trávim najviac času na Facebooku. Hlavne na FB messengeri kvôli komunikácii s mne blízkymi osobami lebo FB má snáď každý, tak je to pre mňa také praktické ho mať. A na Instagram chodím veľmi málo lebo je to tam na hovno. Dosť ma obmedzuje s tým, čo by som tam chcel dávať... Napr. daný pomer strán fotky/obrázka, nedajú sa tam pridávať odkazy na stránky, niekedy v chate na IG z nejakého neznámeho dôvodu nepríde správa tomu s kým si tam píšem a pritom sme tam dlho v kontakte + je to primárne robené, optimalizované a určené pre mobilné zariadenia, atď. A ešte drvivá väčšina užívateľov tam ma obsah jak podľa šablóny a všetci sú na jedno kopyto aj keď majú rozdielny obsah, inú tému a pod... A na birdzi nejako veľa času zas netrávim. Birdz je dobrý pre mňa tým, že sa tu dá (okrem priateľov, blízkych a rodiny) podebatovať s úplne cudzími osobami veľmi rôzneho spektra bez toho, aby ste followovali nejakú stránku ako na FB, kde si podebatujete s osobami, ktoré ju tiež followujú a pod... Birdz je taká uzavretá skupina pre rôznorodých mladých ľudí a študentov, ktorá slúži ako fórum a zároveň aj ako sociálna sieť. Možno aj fungoval ako sociálny experiment ako sa tu hovorí Sú to rôzni ľudia aj keď posledné roky to tak moc nevyzerá. Už sú tu všetci viac-menej rovnakí až na pár osôb, ktoré veľmi vyčnievajú. A tie sú zas pre väčšinu birdzu čierne ovce, ktoré sú im nesympatické. Veľa ľudí opustilo birdz alebo sa dali zabanovať lebo ich to tu prestalo baviť alebo im nesadol nový birdz, iných zas vyštvali odtiaľto určité osoby alebo dali zabanovať odtiaľto určité skupinky birdzákov ako power female biologička a jej crew a pod. ktoré chceli mať z birdzu online miesto na svoj obraz a ten kto im nesadol bol kokot, piča a nechceli ho tu.
@5 Tiež mi na birdzi vyhovuje to, že ma tu nikto nepozná a mám tu takú povedzme slobodu a nemusím si dávať bacha a báť sa, čo napíšem Proste je to taký risk... Že ukážem kým som a tá šanca, že budem odmietnutý Na birdzi ma toto až tak nemusí trápiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov