@nats@5 keď som si nedávno zobral svojich posledných 10 kníh a hľadal som ich v goodreads, bolo ich tam menej ako v DK. nechce sa mi zakaždým vytvárať nové tituly na GR iba kvôli tomu, aby som si viedol databázu, aké knihy doma mám. pretože je jediný účel, na ktorý tieto veci používam. navyše mám väčšinou české a slovenské knihy a tá globálnosť GR s rôznymi prekladmi rovnakých kníh a rôznych vydaní a s tým súvisiacim bordelom je v mojom prípade iba na škodu.
@nats@5 DK mi príde oveľa prehľadnejšia a taká komornejšia a môžem tam pridávať nové knihy a upravovať údaje, čo tuším na GR nie je tak jednoduché pre bežného užívateľa. A taktiež tam nájdem viac kníh, ktoré vlastním.
@11monika11@4 jéj a chodíš tam ešte? Dala by si mi svoj nick? Kľudne do TS.
Ja som tam inak pred rokmi mala byť moderátorka, ale rozmyslela som si to. Pridala som tam už tisíce kníh snáď a doplnila množstvo údajov atď. Strašne ma to kedysi bavilo. Teraz je už ťažké nájsť knihu, ktorá tam ešte nie je.
@11monika11@9 Ďakujem moc. Vau, to si dobrá! 17 z 20. Ja som posledné roky vôbec nečítala, začala som až teraz, tak mám tam 2 knihy vo výzve iba, z toho jednu rozčítanú...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Teraz som tam niekoľko rokov nebola aktívna, no už som sa tam vrátila
Ja som tam inak pred rokmi mala byť moderátorka, ale rozmyslela som si to. Pridala som tam už tisíce kníh snáď a doplnila množstvo údajov atď. Strašne ma to kedysi bavilo. Teraz je už ťažké nájsť knihu, ktorá tam ešte nie je.
Tak budúcoročnú dáš