Pre mňa niektoré top momenty, ktoré si zrejme nie každý pamätá:
- Klarisa a príliš pikantná pizza,
- Darksajdy vs. Darksajdyho troll, séria o dokazovaní, kto je múdrejší,
- Darksajdy, keď sa mi vyhrážal, že ma príde opľuť aj s bratrancom a chválil sa modrozelenými dildami,
- Darksajdy, keď sa vyhrážal Melancholovi,
- Kerro, keď poslal Plavamzivotom dickpic a dráma okolo toho,
- Kerro, keď chcel za choker mrdnúť Olii v predklone,
- Kerrové vyplakávanie, že kvôli posmeškárom z tadeto odíde,
- Kerro a autoškola,
- Sandriously predtým vs. potom ako sa začala prejavovať,
- Acidstorm a jej životná dráma,
- Plantážnik a komu každému praje smrť,
- Plantážnik potreboval pišať,
- Zajko keď mi prial, aby ma rozjebala zver v lese,
- Kauza Birdz Discord,
- Ten pikér, čo prišiel po redizajne Birdzu a chválil sa, že má Benz a je potetovaný...
Tento rok to bola skôr nuda. Samozrejme, že sa našli birdzáci ktorým ustrelilo dekel, ale u nich sme na podobné vilomeniny už asi aj zvyknutí. Torpedo dosť sklamal. Každopádne diskusie o očkovaní, covide, testovaní boli výdatné a peprné a verím, že sa dočkáme rovnakej kvality aj v ďalšom roku.
A varlatan je určite kokotis? Mne sa zdá, že to bol práve Torpedo, ktorý rozdával účty. Teda aspoň Mečiara sem priviedol on.
Záverom by som dodal, že najzaujímavejšia udalosť tohto roka je asi vždy keď sa tu objaví @admin
S láskyplným dovolením všetkých prítomných v tomto vlákne by som rád podotkol, že ma najviac zaujal môj opätovný príchod na Birdz. Prirodzene hodnotím s absolútnou dávkou pokory.
Logická hádanka: Kokotis je Dedee, Piter je Kokotis, Dedee je Kobra, Fliper je Piter, Dedee je Varlatan, Kobra je Varlatan, Varlatan je Kokotis, zisti koľko vajec mal na raňajky Fliper
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
- Klarisa a príliš pikantná pizza,
- Darksajdy vs. Darksajdyho troll, séria o dokazovaní, kto je múdrejší,
- Darksajdy, keď sa mi vyhrážal, že ma príde opľuť aj s bratrancom a chválil sa modrozelenými dildami,
- Darksajdy, keď sa vyhrážal Melancholovi,
- Kerro, keď poslal Plavamzivotom dickpic a dráma okolo toho,
- Kerro, keď chcel za choker mrdnúť Olii v predklone,
- Kerrové vyplakávanie, že kvôli posmeškárom z tadeto odíde,
- Kerro a autoškola,
- Sandriously predtým vs. potom ako sa začala prejavovať,
- Acidstorm a jej životná dráma,
- Plantážnik a komu každému praje smrť,
- Plantážnik potreboval pišať,
- Zajko keď mi prial, aby ma rozjebala zver v lese,
- Kauza Birdz Discord,
- Ten pikér, čo prišiel po redizajne Birdzu a chválil sa, že má Benz a je potetovaný...
A varlatan je určite kokotis? Mne sa zdá, že to bol práve Torpedo, ktorý rozdával účty. Teda aspoň Mečiara sem priviedol on.
Záverom by som dodal, že najzaujímavejšia udalosť tohto roka je asi vždy keď sa tu objaví @admin
ale to sa stalo v realite
nuz co uz