@darksider96@1 ja tiež tomu nerozumiem, aspoň podľa toho, čo som o tom počula. Ako napr. tie tančeky podla hudby a tak (neviem o tom veľa, zapamätala som si len toto). Fakt by ma to nebavilo. Ale zas niekto tvrdi, že je tam aj kopu zaujímavých veci, len tie vám systém začne vyhadzovať, až keď ich začnete sledovať. Ale skúšať sa mi to nechce teda Zas na druhej strane, deti to možno baviť môže, aj mňa trebárs bavilo hrať sa s barbie a teraz už v tom nejaký zmysel nevidím
@458katka hej lebo instagram sa chce zacat hrat na tiktok, ja osobne si cakam na soc siet ako instagram minimalne bola, nepaci sa mi to ze vkuse mi odporuca videjka a chujovinky ja chcem len pekne fotky pozerat a checkovat znamych
@458katka@8 o tom pochybujem, sú ľudia, ktorí pridajú fotku a to je pre nich dosť + na insta sledujú vzdialenú rodinu/ kamosov/random ľudí ? natáčať videa príde veľa ľuďom otravné… také pre deti
@sandriously@10 stojím si za tým čo som povedala. Instagram je nuda, stáva sa viac miestom pre biznis ako zábavu o čom svedčí mnoho nových zmien ktorými zatiaľ ig prešiel a v blízkej dobe prejde. Nehovoriac o tom, že väčšina obsahu na instagrame je silne idealizivaná, čo odrádza užívateľov od používania aj spolu s ostatnými vecami ktoré som menovala hore. Tiktok je úplne iné prostredie, úplne iný algoritmus, ktorý umožňuje aj bežným ľuďom získať veľa sledovatelov počas krátkej doby. Je to interaktívnejsie a zábavnejšie.
Nechápem, kedy majú ľudia čas sledovať všetky tieto instagramy, tiktoky a podobné hovadiny, však to musíte nonstop čumieť len na displej a na čo je to dobré vlastne ? Stačia mi dve jedna sociálna, kde si len píšem a táto jedna asociálna sieť.
Tiktok je mi príde nezaujímavý. Je tam priveľa tínedžerov, dajú sa tam dávať iba videá a fotky (??) a ak aj tam je niečo zaujímavé tak sa k tomu musí človek dokopať.
Všeobcne sociálne siete kde sa dá pridávať iba jeden typ obsahu (ako iba fotky na insta) nie sú kto vie čo. Najlepšie sú kombinované ako fb a birdz + keď sa dajú posielať správy a skupinové čety.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Občas je to strašný cringe, ale občas tam človek naďabí na niečo super.
Všeobcne sociálne siete kde sa dá pridávať iba jeden typ obsahu (ako iba fotky na insta) nie sú kto vie čo. Najlepšie sú kombinované ako fb a birdz + keď sa dajú posielať správy a skupinové čety.