@sajzousko@3 to bolo fakt nechutne vtedy a pritom sa velmi snazil, odpisoval, chystali sa rozne vylepsenia... Ludia ho odtialto doslova vyhnali a psychicky to neuniesol (to viem od admina, ktory prisiel este po nom)
Ak by to tu bolo v takom stave, ako teraz, určite nie. Ak v stave, ako pred cca 10 rokmi (stovky užívateľov, rozmanitá aktivita, množstvo fór, blogov a inej vlastnej tvorby, birc stretká) + by to tu fungovalo na úrovni, opravovali by sa bugy, bol by tu admin a fungovali by registrácie podmienené telefónnym číslom, tak by som dve eurká kľudne oželela, je možné, že si platím aj za väčšie ptákoviny, než je birc
Rozmýšlaš že by si kupila birdz a od každého člena pýtala euro mesačne ? To by nebolo zlé, kedže je tu 1000 členov a ak by dal každý po euro máš 1000 eur za mesiac
@johnysheek@9 tak v dnešnej dobe nemôžeš vedieť kde všade už je tvoje telefónne číslo nech sa snažíš ako chceš. Možno by to bola aj akási platobná brána cez sms a možno byť to aspoň trochu obmedzilo účty nepríjemných používateľov.
A ty máš nejaké zábrany dať niekde číslo a aspoň o promile tým odhaliť svoju identitu ? Alebo rád píšeš pod anonymom aby nikto z tvojich známych nevedel "to je ten kresťan z birdzu" ?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ja by som euro na toto forum dal.
prečo? rada rozdávaš svoje telefónne číslo?
ak teda vychadzame z toho ze tu uz je kopa registrovanych a nebude vsetkych nanovo..
vsak bez ohladu na to, kde mam cislo, birdz s jeho zabezpecenim nie je miesto, kam by som ho chcel davat hoci aj s prislubom zlepsenia..
A ty máš nejaké zábrany dať niekde číslo a aspoň o promile tým odhaliť svoju identitu ? Alebo rád píšeš pod anonymom aby nikto z tvojich známych nevedel "to je ten kresťan z birdzu" ?!
Prečo sem nedáš svoju foto na birdz ?
ludia ktori chceli a stali za to vedia.. asi mi nebude trhat zily ze prave ty nie
sic keby googlis.. ale to od teba nemozem chciet
No ved povedz dovod prečo ju tu nemáš ?