Ako pouzivate Instagram? Mozu vas odoberat iba ti, ktorym date suhlas, priatelia a pod.? Alebo naopak chcete mat co najviac sledovatelov, tak mate uplne verejny profil? Kedze ja IG vobec nepouzivam, tak sa v tom akosi neorientujem. Dakujem
@tomas55555@4 limit tam asi nie je ale tie ich algoritmy su hlupe, uz som cital koment, kde si chalan premazaval na svojom ucte ludi co ho sleduju a zmazalo mu to pernamentne ucet... takze dat 300 follow za den tiez nemusi byt moc bezpecne, v tom monopole neexistuje pouzivatelska podpora
mam verejný profil, ale málo ľudí ma sleduje, aj keby ho mam zamknúty. zas nechápem ako to robia tí, čo si vyberajú koho pustia na profil, a pritom majú skoro 2000 sledovateľov.
@borovy@8 veľa ľudí ich pozná 2000 ľudí zas nie je až tak moc
ja mám tiež verejný ale mala som teraz chvíľu súkromný a chodili mi stále žiadosti o sledovanie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ja mám tiež verejný ale mala som teraz chvíľu súkromný a chodili mi stále žiadosti o sledovanie..