čaj- maté a PU-ERH sú najlepšie. Nemam rada ovocné čaje. Najlepšie su čaje len sypané ostanté su hnusné. Kávu tú pijem menej ale občas si dám ked som velmi unavená
Ako niekto raz povedal - pitie caju je ako pokludna prechadzka zahradou a pitie kavy je ako ponahlanie sa na schodzku.
Identicke chemicke latky tein a kofein az na to ze ked si das kavu tak ti to da naraz supu a je to take narazove ale caj ti to pomaly a nevtieravo rozvadza po dlhsiu dobu do tela takze ta to dlhsie udrzi v lepsej nalade ci nabudenejsieho ale nie tak strasne narychlo...
ja osobne pijem vela kavy na vyske sa clovek nauci no uprednostnujem kvalitne znacky, ako Haus Dallmayr, Julius Meinl atd. Co sa cajov tyka, tak zeleny caj, assan, rooibos a obcas aj nieco z cinskych ci japonsych cajov.
ja milujem aj kavu aj cajiky. caj z cerstvej maty jeden med k tomu je najlepsia kombinacia.. alebo sypane cajiky. alebo taka lavazza lol.. tieto dva druhy napojov su moj svet
Co som sa ja dozvedel, tak kava odvodnuje z tela vodu, takze skor znizuje tlak ale ktovie co je pravda Ja akvu pijem ako kedy a nepomaha mi voebc ako keby som vypil ... vodu.
A caj? Zihlava, alebo daky ovocni fruit alebo lesna zmes. Cierny caj mi nechuti ale vypojem ho vzdy
kava...som narocna, nepijem lacne shity, iba nescafe strong, alebo klasiku, capuccino nescafe ma trochu vzdy zakazdym sklame, ale dnes som pila vyborne talianske capuccino cokolada, a necitila som skoro ziadnu vodnatost
caje tiez len kvalitne, teekane ujde, len maly vyber a cloveka omrzia chute, irish cream je skvely, byliny nemozem ani citit, niekolko rokov som ich do seba tiskala, ale najlepsi je univerzalny rumancek fenikel je dobry
kavu kvoli unave ale ked je dobre urobena |a ja tu kavu tak neviem urobit| tak aj preto, lebo je dobra.....caj kazdy den...vela...a hlavne bylinkove...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
kávu ee, je na mňa horká
Zelený bez cukru bez všetkého, čierny vôbec.
Najradšej mám zelený s opunciou
Hm, kávu som nikdy nepila, hoci veľmi krásne vonia, vôbec mi nechutí. A tlak mám tak akurát, niekedy by som si priala aj nižší, takže kafe nie
a kavu len obcas ked mi zachuti
a keď čaj (ktorý nepijem často), tak nejaký zaujímavý, najlepšie namiešaný z bylinkárstva s kúskami kvetov alebo ovocia
kava- dobre presso
z čajov to je zelený, čierny s mliekom, rooibos, mate, lapacho, ovocné, irish cream a tak...
kávu... hocijakú, najmä, nech je, ale najviac si pochutnám na presse
zásadne necukrím, do kávy mlieko, do čajov mlieko/citrón/med...
kavu: moc nemusim akurat tak kapucino mozno
Ako niekto raz povedal - pitie caju je ako pokludna prechadzka zahradou a pitie kavy je ako ponahlanie sa na schodzku.
Identicke chemicke latky tein a kofein az na to ze ked si das kavu tak ti to da naraz supu a je to take narazove ale caj ti to pomaly a nevtieravo rozvadza po dlhsiu dobu do tela takze ta to dlhsie udrzi v lepsej nalade ci nabudenejsieho ale nie tak strasne narychlo...
A ano preferujem zelene caje, hlavne japonske..
A caj mam rada, najma sypany...v cajovni aj mate mi chuti
TAF
a kávu vôbec..idem mi z nej srdce vyskočiť.
A caj? Zihlava, alebo daky ovocni fruit alebo lesna zmes. Cierny caj mi nechuti ale vypojem ho vzdy
caje tiez len kvalitne, teekane ujde, len maly vyber a cloveka omrzia chute, irish cream je skvely, byliny nemozem ani citit, niekolko rokov som ich do seba tiskala, ale najlepsi je univerzalny rumancek fenikel je dobry
potom este jemča zazvor s citronom
a kavu neznasam!!