Milujem ovocne caje, ale nie tie lacne to ani caj nie je.
Ale ked si s kamoskou chceme navodit exoticku atmosferu zapalime si vonne tycinky a uvarime si jazminovy caj paci sa mi jeho exoticka chut aj modra farba s hodvabnym leskom.
Potom len ticho sedime a pomaly vychutnavame celkovu atmosferu a modry cajicek.
j amam vsetky druhy cajov doma, zelene, cierne ovocne a vselijake bylinkove.rano pijem zeleny, najlepsie bio, doobeda bylinkovy, poobede ovocny a na vecer zas bylinkovy najradsej metovy...nepridavam si nic len niekedy trochu medu.mnam..caje su uzasne
Ale vždy si radšej dám dobrý čaj v čajovni, tam ho robia desaťkrát lepšie, a preferujem sypaný. V čajovni mám plno obľúbených, hoci pravá láska je len a len Yogi
neznasam caje, mam rad len ladovy (a vazne musi byt studeny) nestea broskynovy. caje pijem len ked som chora a aj vtedy len sypany zvacsa multivitamin a hodim ho do seba ako najrychlejsie viem
sackove mi nevadia, v zime rano ked idem do skoly, ako taka tepla malinovka su fajn inak mam rada draciu studnu, zeleznu bohynu, pu-ehr a aj fenix mi zachutil... este aj balena odroda by mohla teraz byt, dala by som si caj...
Nesladený a vo veľkom množstve. Najradšej mám sypaný, ale aj v sáčku nie je zlý. Najradšej mám mätový, pamajoránový, z materinej dúšky, imperial earl grey, tuarég, indiánske leto...
...ja mám rád všetky čaje a neviem či to tiež patrí k čajom ale dobré je "Horúce jablko" alebo "Karkade" -tradičný egypský nápoj dobrý je studený aj teplý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a aku prichut?
sypaný či vo vrecušku?
mne je to viac menej jedno, len nech je horuci
Ale ked si s kamoskou chceme navodit exoticku atmosferu zapalime si vonne tycinky a uvarime si jazminovy caj paci sa mi jeho exoticka chut aj modra farba s hodvabnym leskom.
Potom len ticho sedime a pomaly vychutnavame celkovu atmosferu a modry cajicek.
mnamky idem si tusim uvarit
skusala som aj ine ale skoro setky chutili jak zrno smiesane so zemou
ale najcastejsie v zime.v lete mam pocit ,ze potrebujem stale nieco studene,takze ice-tea
Bože akú mám naň teraz chuť...
Z domácich je môj favorit mätový, už odmalička.
Ale vždy si radšej dám dobrý čaj v čajovni, tam ho robia desaťkrát lepšie, a preferujem sypaný. V čajovni mám plno obľúbených, hoci pravá láska je len a len Yogi
a vo vrecusku mam najradsej. ale nebranim sa ani tomu druhemu.
Arabsky caj v cajovni My a Mama, k tomu vodna fajka, no proste raj.
Nesladený a vo veľkom množstve. Najradšej mám sypaný, ale aj v sáčku nie je zlý. Najradšej mám mätový, pamajoránový, z materinej dúšky, imperial earl grey, tuarég, indiánske leto...