čaj pijem každý deň, niekoľkokrát,, vlastne v zime nič iné nepijem iba čaj, v lete pijem zas iba čistú vodu
a cez deň rôzne ochutené zelené a čierne a večerom dáky biely, bylinkový alebo nejaký ochutený bez kofeínu či čo to čaje obsahujú,, okrem "klasických" ovocných
a dávam si do čaju iba med, aj to len vtedy, keď som chorá
vzdy ked pridem z vonku dnu...akoze na ohriatie...chute velmi nerozlisujem,dokonca ani kvalitnejsie znacky od menej kvalitnych(teekane vs.kauflandsky ...s kuskom cukru
čaj pijem skoro každý deň, vačšinou čierny, ale aj zelený je v pohode a ako dochucovadlo med alebo cukor, keď mám citrón, tak aj ten a keď ho pijem niekde v podniku, tak poldecko rumiku musi byť
pijem celkom často, nemám nejakú obľúbenú značku čo je doma to si spravím. neochucujem iba zriedka citrónom. Inak mi veľmi chutia Ajurvédske - sú skvele korenisté (najviac asi Tulsi) a ešte Yogi
robím si zázvorový: nastrúham zázvor, do toho citron, pomaranč, med a občas tam hodím len kvôli silnejšej aróme aj nejaký sáčkový čaj napr ten zázvor Popradský čaj.
ale nedavno sa mi minul. dnes som vypila pohar z roznych byliniek a kamilkoveho. Vcera limetkoveho a ovocneho. a Vzdy ked je sezona si nazbieram lipu, bazu, sipky, nasusim a potom mam
vacsinou pijem bez vsetkeho, niekedy si dam med a niekedy citron
celorocne, denne aspon jednu obriu salku. su to najcastejsie neochutene cierne caje, max. earl grey s bergamotom, sem tam pu erh. holdovala som sypanym cajom, ale stalo sa mi, ze som si v pu erh v salke nasla pierko a odvtedy kupujem aj sackovy lipton, co je sice dost nekvalitne, ale chuti mi. alebo ahmed, co je sypany caj, ale kvalitou dost vysoko na to, aby tam neboli pierka a kamienky.
môj nickname hovorí za všetko! ale okrem toho aj rooibos,mätový,ovocný, bylinkové ...v podstate takmer všetky, okrem takého jedného hnusného čo pije moja mama . A pijem ho každý den.
minimálne 2x denne, čaj lúbim čierne čaje ale nemusím, radšej zelený, biely, ovocný (ale nechutí mi citrónový), značka nie je pre mňa až taká podstatná ale doma mávame väčšinou popradský.. a mám rada brusnicové čaje, hlavne keď som prechladnutá a ešte pijem každý deň sayonaru (čaj z lekárne) čo je taký čaj na všetky choroby a chudnutie a tak .. a neochucujem si čaj ničím už,maximálne trošku citrónu a keď som chorá tak med, ale inak nič. a cukor už vôbec nie
niekedy každý deň aj 3, inokedy si za celý týždeň nedám...pijem väčšinou čierne a zelené, zo sáčikových najviac Dilmah (s malinovou a jahodovou príchuťou je najviac super) a zo sypaných Oxalis a Sanny...Oxalis mám teraz maté s kokosom, a čierny s arómou Irish Cream, a Sanny som mala výborné jahodové maté, a mám zelený čo sa volá Bazinga a sú v ňom úžasné kusy ovocia, ktoré keď sa čaj dolúhuje vždy spapám
Najradsej mam asi Earl Grey a Irish Cream.. a pijem hmm.. dakedy mesiac vkuse len caje... a potom na to akosi zabudnem alebo co a caj nevidim aj 2-3 mesiace.. a potom zase.. ako kedy.
na intraku aj 3x za den z takeho velkeho 600ml hrnceka..najlepsi je mäta-pomaranc popradsky..a nedavam do neho nic..iba ked pijem ovocny tak citron a med/cukor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
a cez deň rôzne ochutené zelené a čierne a večerom dáky biely, bylinkový alebo nejaký ochutený bez kofeínu či čo to čaje obsahujú,, okrem "klasických" ovocných
a dávam si do čaju iba med, aj to len vtedy, keď som chorá
sypané
neochucujem, len keď som chorá tak med alebo citrón alebo spolu...alebo zázvor nastrúham...
a ozaj... do Ajuvédskych čajov je výborné dať citrón! tá chuť nie je potom tak velmi korenistá a je chutnejší
najradšej mám ovocné.
a denne zvyknem maximálne liter a pol a najmenej pol litra
ale nedavno sa mi minul. dnes som vypila pohar z roznych byliniek a kamilkoveho. Vcera limetkoveho a ovocneho. a Vzdy ked je sezona si nazbieram lipu, bazu, sipky, nasusim a potom mam
vacsinou pijem bez vsetkeho, niekedy si dam med a niekedy citron
ostatné sladím medom.
a väčšinou pijem zelený / čierny / rôzne bylinkové
a tie také rôzne mixy ovocné mi vôbec nechutia
Mistral mám rada, hlavne kombinácie Hruška& Karamel, Melón &Jahoda, Brusnica, Malina & Baza Čierna, Japonská Čerešňa & Vanilka, Biely čaj Mango & Jasmín, a Zelený čaj Sencha.
ešte Popradský, Teekane (na Zen Chai mám už asi závislosť). Amazonské a Ajurvédske čaje (až na jeden)sú chutné, Lapacho, Rooibos.
a mám rada čierny a kadejaké bylinkové.
pridávam med a citrón ale len k niektorým.
A doma máme všelijaké ešte z Anglicka, Bettys and Taylors of Harrogate sa volá tá značka tuším.
Podľa nálady/toho čo máme doma.
Ale najradšej si do toho tlačím kopu citrónu (alebo pomaranča .
Čierne a zelené, najlepšie sypané, občas pokvapkané citrónom. Teraz fičím na Gunpowder tea, len sa bojím, že dostanem z neho infarkt
normálne len zaleješ sušené jablká ? Lebo mám z domu veľa a už nvm čo s tým robiť
zelený citrónový najradšej, dochucujem citrónom všetky, po prípade ešte popradský príliv energie, ale ovocné moc nemusím...
zázvorový mám rada, keď som chorá tak aj medu trošku dám, ale fakt len symbolicky, to už skôr na lyžičku si dám a zjem ako do čaju
a aj bylinkové mám celkoom rada, ten na kašeľ a predušky popradský je ňamka
a čierny. ale ten pijem doma, väčšinou len od smädu skôr ako pre ten čaj samotný
nedochucujem ničím, najviac tak citrón do vybraných druhov
značky nejaké obľúbené nemám, ale nemám v láske ovocné "čaje," neviem, jednoducho mi nechutia
najradšej zelený, biely a potom bylinkové ako mäta a medovka
a potom ešte yerba maté a la pacho
a sypané čaje sú najviac, len sa mi s tým väčšinou nechce babrať
aaaa ešte špeciálna kategória je akýkoľvek čierny s citrónom a hnedým cukrom....ale to len občas doma vytasím
ja som taký čajofil, no
Dochucujem steviou.
A ovocné čaje sú hnus.
pijam viacero cajov - ananasovy, urologicky, chudnuci alebo cistiaci
a čaje necukrím ani nejako inak nedochucujem,podľa mňa vtedy stráca svoju pravú chuť
milujem vanilkový, a škoricovo-pomarančový čaj v čajovni u nás ale vypijem takmer všetky(okrem čierneho a tých jahodovo-malinových farebných sračiek)
čierny s cukrom ♥
bylinkový ♥
ovocný s kúskami ovocia, ktorý robí mama ♥
ale vlastne vypijem skoro hocičo, až na ovocné, okrem maminho
včera som si dala tento.. ach