znacka ani velmi nezalezi...ale lipton, teekanne, alebo lord nelson (ten z Lidlu)...zboznujem rooibos aj zeleny caj, bud obycajny, alebo s citronom...alebo aj s marhulou atd...potom mam velmi rada biely..obycajny biely, s citrus.plodmi, s red berries...alebo teraz mam taky so striebornymi kvietkami...ovocne velmi nemusim...
neviem, ja si sypane teraz rad kupovavam sem-tam, ale nic vynimocne, take ze babickina zahrada alebo Na dobry spanok a sem-tam este daky, co ma oslovi vzhladom a nazvom a potom vselijake sackove, v podstate hocijake, aj take srackove vypijem, ale to len tak od smadu, ked to ma mat daky obradny podton, ze proste pohoda caj a daco pod zub k uceniu alebo tak, tak vtedy radsej daky fajnovejsi
Preferujem bylinné... Nie príliš exotické... Ideálne domáce, stredoeúrópske... Som zástancom teórie, že človiečik by sa mal kŕmiť tým, čo vzniklo v jeho zemepisných výškach a šírkach... Kŕmiť i napájať... Väčšinu čajíkov sosám bez príchute /mäd/... Iné príchute NEBERIEM NA MILOSŤ... Žiaden cukor, ani citroén...nieto ešte všakovaké umelé ochucovadlá... Bŕŕŕ! Najväčmi si pochutnám na tee, ktorý je z bylín, dakde nazbieraných... Ak nie je v zásobe matroš takýto beriem na milosť i vrecúškové odháňače smädu...
Jednoznacne Anglicky caj a podla moznosti sypany (cize nie sackovy) a cinsky caj je tiez velmi dobry .... ale kto si tam nasyoe cukor, tak nepije caj ale malinovku.... a tomu moze byt jedno aky caj si spravi lebo sladene su vsetky + - na jedno kopyto
ja som práve urobila šípkový a žihlavový bola som zbierať a potom som este robila čučoriedkový s neviem čím...ten je kupovaný takže som robila 3 ale nie pre seba
Pickwick zeleny caj s citronom, Mistral zeleny caj Sencha, Mistral biely caj & ceresna, na dalsie si nespomeniem , ale viem ze Lipton ovocne caje mi nechutili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
POPRADSKÝ Citrón.
Ale jablko-škorica, lesná zmes a maté ♥. Ale len klasické zelené.
aj taká protichorobová zmes,kde je aníz,fenykel a podobné oné
Chuchvalec
V prípade prvom nejakú špecifickú obľúbenú značku nemám a v prípade druhom a treťom pijem väčšinou domáci
A sypané najradšej skúšam rôzne, inak mám rada aj maté...
Lady Grey - Ahmad Tea
Ružový čaj (z ruží - netuším aká značka, ten si dávam len v čajovni
Breakfast tea - Ahmad Tea (ten jedine s mliekom )
@21
a Tekane (asi tak sa to píše) pomarančový
a potom klasický zelený čaj
a najradšej mám bylinkové
a bylinkové mám rada len také z byliniek, ktoré máme doma vysušené kupované bylinkové nepijem.
takže konečná odpoveď: zelený plus cukor plus citrón