Omfg ani si neviete predstaviť ako ma to nezhorázne sere...Orange, sú strašne nespoľahlivý, už vyše dvoch týždnov čakám kedy nám prídu instal fibernet no stále nič Už nevládzem, ja už nevydržím , závislosť neopúšťaj ma, chýba mi net!
Pawlo...ani nesranduj ja skapem po 2 mesiacoch cosi toto sa nemoze stat, stale si vravim ze este vydrziim nejaky cas, ved potom pridu,ale mam zly pocit ze so mnou ten system vyjebal
Pawlo...jaj tak to je iná vec, nemať signál, další hardcore je to ubohe aka som na nete zavisla..ale ved si vezmi..veci do skoly...odreagovat sa..online komunikacia... velka vymoznost dnesnej doby
ja nemam ani oragne ani tmobile rychlost zavisi od toho koli uzivatelia su prihlseny a kolko trvalo zapjenie? no po tom aok som si vvsetko zakupil vlastne rodicia kabel a tak tak prisili asi tak za dva dni a bolo to. takze firma
Kasko...košický net sme mali hned instal an druhý den len ten fibernet vlečie sa to kurva to su nervy nervy do konzervy..mm firma,hej,hlavne že Orange na to male veľké reklamy, ale to že to nestíhajú ľudom an čas dodať je už iná vec
Inac nechcem byt zly ale neni si troska rozmaznana ? Myslis ze orange sa posere s tvojej objednavky na internet ? Ze si ich klucovy klient ? Vies kolko ludi caka na zapojenie od nich ?
Proste sa to nestiha. Milujem ludi ako ty. Na vianoce si zmysli ze chcu internet, uzatvoria zmluvu a mysli, ze technici orangu sa poseru, zrusia svoje dovolenky a hrrrr zapojit ty internet.
Pokial viem orange, ako aj T-Com maju doby zriadovania do 30 dni. Treba si tu zmluvu co podpisujes aj pozriet, popripade pozret ich vseobecne podmienky na nete. Nie ze nieco podpises a potom sa stazujes.
*SVOJIM PODPISOM SUHLASIS S PODMIENKAMI
A uvedom si aj to, ze aj technici co pracuju v orange su len obycajny ludia, ktory tiez oslavuju nejake vianocne sviatky, a tiez maju nejaku tu dovolenku, a tiez asi len teraz pred nedavnom nastupili do prace kde ich caka zaval objednavok od nedockavych ludi ako si ty, ktory si vsetko objednali na vianoce.
A neporovnavaj s T-Mobilom, ani s orange mobilnym internetom. Tieto sluzby netreba instalovat zakaznikovy domov, staci ich odkliknut v PC, tie sa prepoja na ustredne a do hodinky si on-line. Avsak s hacikom rapidne pomalsieho internetu, zavysleho na kvalite signalu a pocasia, s obmedzenim mnozstvom dat a vyssou cenou.
Puf jasne rozmaznaná kurva ako inak ja viem ze sa to nestiha co je ale skoda, lebo hoci oni sa z mojejj objednavky neposeru, ale ja sa dost kvalitne posieram bez netu
Tak sa nespravaj jak rozmaznane decko, kere musi mat secko co chce hned.
Ked sa tolko stazujes, co si si od nich dala net ? Pokial viem, tie zmluvy co si podpisala su predbezne do dna zriadenia. Tj po slovensky ked nepustis technika do bytu zmluva sa anuluje bez zmluvnych pokut.
Takze si mozes dat kludne druhy.
A to ze to nieco trva znamena ze maju asi nejake mnozstvo zakaznikov.
BOŽE ako tak pozerám tu snáď každú diksusiu založil GJAK COMPANY ??? ..lindi..ja som prežila bez !POČÍTAČA! nie to ešte bez netu pol roka aj viac,..presne pred rokom ak si spomínaš..a vidíš že som tu..klíídeček prežiješ to..
a súhlasím s ITom pretože fakt sú to obyčajní ľudia, ktorí si tiež zaslúžia trocha dovolenky na Vianoce, určite je prevratný počet ľudí už len v Košiciach, ktorí čakajú na to isté čo ty.. poznám ten pocit, keď otec odíde o tretej ráno a vráti sa o tretej poobede kvôli tomu, že niekde spadla sieť, alebo keď treba ísť do vápenného sudu a visieť tam za vajca 24 hodín
Sunshine117....tažky zivot namornika na suchej zemi ble ble aj tak mi z toho nic nepomoze ano ja viem su to obycajni ludia lenze.. hej som asi rozmaznana ale v zmluve je ńapisane ze sa zavazuju instalaciou do 3 mesiacov cize po kvalitnom zvazenii asi presedlame na antik
hehe vtipne,ako su dnes vsetci zavisli na nete!! ....a tak nejak vydrzis,ja som len z toho nadpisu cakala,ze z coho asi tak budes mat abstak... ....ale nasralo by ma tiez,sak ja nevydrzim dlho tiez strasne s nami!
tyzden by mi vadilo, ze nemam net, ale potom by som bola konecne oslobodena, a chodila do skoly len prilezitostne, internet je viacmenej strata casu na dlhsie uzivanie
Aj ked to je divne, ale bola by som rada (aj ked samozrejme isty cas by som nadavala na cely svet kebyze nemam net doma, hlavne tieto 3 mesiace, co sa mam ucit na maturu, lebo takto som vacsinu volneho casu na nete a na ucenie mi neostava cas. Proste musim byt na nom, aj ked nechcem a to uz ani nehovorim, ked sa zacnem hrat nejaku dobru onlinehru, dokazem pri nej presediet aj celu noc
A nehovorim, ze internet neni dobra vec, ale mne kradne vsetok cas, lebo mi to neda neist nan
Ako plny súhlas s It(om). Na zmluve je do troch mesiacov tak neviem prečo by mali byť nespoľahlivý. Kebyže ja mám mať fibernet tak si kľudne počkám aj pol roka. A keď bez neho nemôžeš vydržať viac ako dva týždne choď sa liečiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
prečooo?
Prasáci nespoľahlivý
Proste sa to nestiha. Milujem ludi ako ty. Na vianoce si zmysli ze chcu internet, uzatvoria zmluvu a mysli, ze technici orangu sa poseru, zrusia svoje dovolenky a hrrrr zapojit ty internet.
Pokial viem orange, ako aj T-Com maju doby zriadovania do 30 dni. Treba si tu zmluvu co podpisujes aj pozriet, popripade pozret ich vseobecne podmienky na nete. Nie ze nieco podpises a potom sa stazujes.
*SVOJIM PODPISOM SUHLASIS S PODMIENKAMI
A uvedom si aj to, ze aj technici co pracuju v orange su len obycajny ludia, ktory tiez oslavuju nejake vianocne sviatky, a tiez maju nejaku tu dovolenku, a tiez asi len teraz pred nedavnom nastupili do prace kde ich caka zaval objednavok od nedockavych ludi ako si ty, ktory si vsetko objednali na vianoce.
A neporovnavaj s T-Mobilom, ani s orange mobilnym internetom. Tieto sluzby netreba instalovat zakaznikovy domov, staci ich odkliknut v PC, tie sa prepoja na ustredne a do hodinky si on-line. Avsak s hacikom rapidne pomalsieho internetu, zavysleho na kvalite signalu a pocasia, s obmedzenim mnozstvom dat a vyssou cenou.
Ked sa tolko stazujes, co si si od nich dala net ? Pokial viem, tie zmluvy co si podpisala su predbezne do dna zriadenia. Tj po slovensky ked nepustis technika do bytu zmluva sa anuluje bez zmluvnych pokut.
Takze si mozes dat kludne druhy.
A to ze to nieco trva znamena ze maju asi nejake mnozstvo zakaznikov.
It...nezartuj sa mi neico stane nakoniec sa vratime k antiku alee dnes sa an tom pracuje cize v blizkej buducnosti mozno.. snaaad
a súhlasím s ITom pretože fakt sú to obyčajní ľudia, ktorí si tiež zaslúžia trocha dovolenky na Vianoce, určite je prevratný počet ľudí už len v Košiciach, ktorí čakajú na to isté čo ty.. poznám ten pocit, keď otec odíde o tretej ráno a vráti sa o tretej poobede kvôli tomu, že niekde spadla sieť, alebo keď treba ísť do vápenného sudu a visieť tam za vajca 24 hodín
Ako vyletel som, lebo nemam rad ked niekto nadava takym ludom do kokotov a podobne.
Proste robia spinavu robotu, robia jak debili a niekto co sa nevy dockat netu hned osocuje.
A pritom este podpise zmluvu kde sa uvadza ze technici maju na zriadenie 3 mesiace. Nechapem ludi co podpisuju nieco o com nemaju ani paru.
Aj ked to je divne, ale bola by som rada (aj ked samozrejme isty cas by som nadavala na cely svet kebyze nemam net doma, hlavne tieto 3 mesiace, co sa mam ucit na maturu, lebo takto som vacsinu volneho casu na nete a na ucenie mi neostava cas. Proste musim byt na nom, aj ked nechcem a to uz ani nehovorim, ked sa zacnem hrat nejaku dobru onlinehru, dokazem pri nej presediet aj celu noc
A nehovorim, ze internet neni dobra vec, ale mne kradne vsetok cas, lebo mi to neda neist nan