Asi Vás to vôbec nebude zaujímať...ale mňa by zaujímal váš názor na to...
Nooom, taká situácia..že už rok a pol ľúbim jedného mládenca...Vážne ho ľúbim...nie som len pojašená puberťáčka...ALE(aj vy tak nenávidíte to slovko?) sme len kamarát
No tak podla mňa to je dosť strohé, ale no myslím, že môžeš mať nejakú nádej... skús mu to nejak naznačiť, ja by som zareagoval... napr.: chyť ho niekedy za ruku, alebo "božtek na líčko".
presne viem ako sa citis...nedavno som zazila to iste...povedala som mu narovinu co k nemu citim,ale kedze on ma ma rad len ako kamaratku,co uz aspon sme ostali kamarati
no aj ked sa vam to bude zdat teraz urcite smiesne lebo som mlada...ale ja som sa tiez s jednym chalanom "kamosila".chodili sme spolu von a tak a vlastne sa ku mne aj spraval ako kamos.az raz som sa bavila s jeho kamosom a dost sme si rozumeli ,tak sedeli sme blisko seba a aj ma objal a tak ...a az vtedy mi vecer zavolal a prvy raz mi povedal ze sa do mna zalubil a ze mal so mnou plany a tak.no ja som cumela.a odvtedy sme boli spolu vonku a jeden vecer mi povedal ze ce aby som bola jeho dievca a o 2dni(co je teraz )a uz mi len prezvoni a ani ma von nezavola...tak ja neviem a cela som len to,ze ja tiez neviem ci sme kamosi alebo nieco viac: disappointed:
Ahoj! Myslim si,ze by si mu to mala coskoro povedat, zacni sa k nemu spravat trosku mozno milsie, viacej nakolnosti a ak si nic nevsimne, mala by si sa s nim proste porozpravat pri nejakej dobrej prilezitosti, ci vhodnej teme. Necakaj dlho, ved ak ho lubistak dlho, treba s tym daco robit, ...aby sa nebodaj nestalo,ze ti oznami,ze ma frajerku
Kikanela, kludne z toho moze byt vztah, len ti asi neostava nic ine, len byt trpezliva.. Ja som tiez lubil svoju naj kamosku, ale ona so mnou chodit nechcela a nakoniec sme spolu aj tak skoncili a vcera to bolo uz 4. mesiac co sme spolu
Kikanela kujeem no ono najprv to tiez nevyzeralo ze spolu budeme nieco mat, teda vyzeralo, uz asi pol roka pred tym nez sme sa dali dokopy, sme sa bozkavali a tak, ale vzdy ked sme sa o tom rozpravali tak sme si povedali, ze to bol len vypadok a myslienka o vztahu bola nerealna. Zrazu sme spolu stale castejsie zacali chodievat von a potom sme si uvedomili ze patrime k sebe, mno a zvysok poznas..
Nehovorim ze to bude tak aj v tvojom pripade, ale vzdavat by si sa nemala..
Tak ja neviem aky je medzi vami vztah, ale niekedy veci proste potrebuju cas.. Mozno ho skus trochu ignorovat a uvidis ako sa bude spravat, ak lahostajne, tak je jasne ze nemas sancu a ak ho to zacne srat tak mu na tebe zalezi minimalne ako na dobrej kamaratke..
Pri najhorsom ho pobozkaj a uvidis co sa stane.. Mozes ziskat viac ako stratit.
ignoraciu uz som skusala...ale prehnala som to..ignorovala som ho aj ked on sa snazil to znova dat do poriadku, vobec som ho nevnimala...ale nastastie uz je to v poriadku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
zda sa ze kamartsvo moze aj nemusi existovat..lebo existuje vasen...
a ako som povedala, ja ho lubim..a to nie je len o nejakom "rieseni"...
Baboka veľmi ďakujem za podporu...uvidíme ako to dopadne..
Nehovorim ze to bude tak aj v tvojom pripade, ale vzdavat by si sa nemala..
Pri najhorsom ho pobozkaj a uvidis co sa stane.. Mozes ziskat viac ako stratit.
asi mi ostava naozaj len dalej cakat..