a aj vám rodičia nadávali za to že ste to pozerali? dokonca som sa v okolí stretol s tým že to niektorý otec dal "prešteluvať" lebo "dzeciskám z toho jebalo"
najviac som pozeral asi kids next door ale samozrejme aj tie staršie veci čo tu sú už spomenuté
cartoon bol 10000000000000000000000 lepsi jak jetix, cow and chicken, yogy, dexter, wacky races, tom & jerry to bola doba! keby sa dalo niekde kukat povodne vysielanie tak to kukam aj dnes!
ale tie rozpravky pozeram aj teraz. natahal som si kompletne serie couraga, johnny brava, 2 stupid dogs, toma a jerryho a vzdy to s frajirkou pzeravame po veceroch vsetko dookola
tie preteky aut, kde jeden isiel na tanku, dalsi s autom nad ktorym vzdy padal dazd, bol tam drakula, henti dvaja z dustardly atd, neviem si teraz spomenut na ten nazov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a ešte
najviac som pozeral asi kids next door ale samozrejme aj tie staršie veci čo tu sú už spomenuté
to bolo uplne mega popici, idem to pokukat
2 stupid dogs
courage
tom & jerry
cow and chicken
dexters laboratory
powerpuff girls
i am weasel
the mask
a viac si nespominam
ale tie rozpravky pozeram aj teraz. natahal som si kompletne serie couraga, johnny brava, 2 stupid dogs, toma a jerryho a vzdy to s frajirkou pzeravame po veceroch vsetko dookola
adams family
tie preteky aut, kde jeden isiel na tanku, dalsi s autom nad ktorym vzdy padal dazd, bol tam drakula, henti dvaja z dustardly atd, neviem si teraz spomenut na ten nazov
pak ešte tom & jerry, scoobyho, dexter´s laboratory, cow and chicken
a inak Scooby Doo, Dexter´s Laboratory, Tom & Jerry, Tasmania Devil, Cow & Chicken, Adams Family, Beetlejuice , Yogi, Ed, Edd n Eddy, Powerpuff Girls, Courage
ADVENTURE TIME !!!!
dexter.. a maska..
tom and jerry
dexter's laboratory
ed, edd, eddy (abo tak nejak)
kacer a svina
taky ludia z buducnosti
mig mig
speedy gonzales
a neznasal som jonhy bravo..
Ak nie tak nič ^^